Hias Bilik

Author : Cik Rose Cute | 3:27 PM | 9Total Comments |

Assalamualaikum....Dah lama teringin nak deko bilik tidur utama....tapi belum kesampaian lagi...wallpaper korea dah beli...hari dan waktu tue tak tahu bila nak deko....huhuhu...kat bawah nie...sajer google nak tengok contoh deko bilik...cantik tak....jom..layan mata...

Photo

cantik lampu kat atas kepala tidur tue....


Nie pun cantik jugak...untuk bilik kecik...



bersih jer....aku kurang berminat kaler putih....cepat kotor...


aku suka dengan lampu tidur tepi katil tue...cantik...

Photo: Komen anda?  :)

Nampak mewah dan elegentkan...tak mampu nak bilik cam di atas..

Photo: Wow.. Kemewahan terserlah.. Kan?  :)

Kemewahan terserlah...

Photo: Nyaman kan kalau bilik warna ni... :)

suka kalernya....sejuk mata memandang...

Photo: Cantik tak?

Seronoknya kalau bilik tidur besar dan lapang cam gini...selesa...

Photo: Sape minat kaler purple boleh try hias macam dalam gambar ni.. :)

cantikkkk I like...plan nak cat kaler cam nielah....

Photo: Pinky Girl... <3 <3

pinknya.....mata pun jadi pink kikiki
Photo: Sejuk mata memandang kan??  <3 <3

Wow!! cantik...

Photo

lembut jer kaler..

Photo

Tema bilik hello kitty

Photo

cantik kalernya....untuk bilik kakak boleh kot...

Photo

nie pun cantik....



cantik kaler biru nak hijau nie...



cantik pokok tue....kreatif betul...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. Menarik! Lawa biliknya especially yg nampak mewah tu..

    ReplyDelete
  2. alahaii semua cantik sgt..kalau lah bilik kita mcm tu.. T_T

    ReplyDelete
  3. jangan cantik cantik sangat nnt tak leh nak tidur...sebab nak tatap jer rupa bilik hihihi.

    ReplyDelete
  4. Azwar berkenan yang last tu, simple je :)

    ReplyDelete
  5. Suka gambar nombor 2 dari bawah. Cantik..... :)

    ReplyDelete
  6. Semuanya cantik-cantik. Takut tidur taknak bangun-bangun dah nanti..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠