Design dapur Impianku....Cutenya..

Author : Cik Rose Cute | 7:52 PM | 6Total Comments |
Assalamualaikum....Semua orang mempunyai impiankan....sama ler gan aku....teringin dapur cute macam gambar kat bawah....

cantik kaler biru nak ke hijau....sejuk mata...
aku suka rak putih yg kat atas tue...

Cutenya....rak putih dengan cupcake...nangis tengok...
nie siple dan cute

cutenya...sebab ada kaler pink...
susun aturnya kemas jer...

pembakar roti kaler pink...geramnya...


telan air liur tengok...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. Mmg cun. Tp x pndai la nk deco camni. Tgn x de seni

    ReplyDelete
  2. comelnya.. warna lembut je. kalau cmni tiap2 hari rasa nk pegi dapur je. hehe

    ReplyDelete
  3. Rumah siapalah yg cantik sangat ni.

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum memang cantik..

    ReplyDelete
  5. Alolo...so sweet...sejuk mata sejuk hati...;-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠