Ahli Terbaru Running Man

Author : Cik Rose Cute | 10:42 PM | 4Total Comments |


Bagi peminat setia program realiti popular Running Man sudah pasti mengenali ahli-ahli tetap program itu bukan?

Terbaru, pelakon kacak yang berasal dari Korea Selatan, Joo Won dilaoporkan akan menyertai program realiti popular ‘Running Man’ bagi menggantikan ahli terdahulu iaitu Song Jong Ki.

Malah menurut sebuah portal, pelakon yang popular menerusi drama ‘Good Doctor’ itu sudah pun menjalani penggambaran Running Man sejak awal bulan ini.

Menurut Syarikat pengurusannya iaitu Sim Entertainment, aktor itu telah beberapa kali ditawarkan untuk menjalani ujibakat bagi proram berkenaan sebelum ini namun oleh kerana jadualnya yang padat mereka terpaksa menolaknya dengan baik.

“Joo won telah beberapa kali ditawarkan untuk menjalani ujibakat bagi program tersebut namun oleh kerana kesibukannya, dia terpaksa menolak.

“Bahkan hingga kini pun dia masih lagi sibuk dengan penggambaran filem dan juga teater muzikal.

“Walaubagaimanapun, sebaik sahaja selesai menjalani penggambaran ‘Running Man’, Joo Won akan terus bergegas ke set penggambaran.” katanya kepada Newsen.

Joo Won sebelum ini pernah mengendalikan rancangan realiti popular KBS iaitu ‘1 Night 2 Days’ untuk musim kedua sebagai ahli tetap namun dia terpaksa menghentikan penglibatannya di pertengahan jalan berikutan jadualnya yang terlalu padat.

Dalam perkembangan terbaru, Joo Won bakal bergandingan bersama Yoona dari kumpulan Girls Generation dalam drama bersiri ‘Nodame Cantabile.’

Wah!! Running man ahlinya akan bertambah seorang lagi.....menggantikan Song Jong Ki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Nelydia Senrose Akui Ada Selisih Faham Dengan Qi Razali

Author : Cik Rose Cute | 6:10 PM | 3Total Comments |



Sedangkan lidah lagi tergigit apakan lagi suami isteri. Eh. Ini bukan pertama kali rasanya hubungan Nelydia Senrose & Qi Razali didakwa mempunyai masalah namun mereka berdua masih teguh bersama dan memegang janji untuk mendirikan rumahtangg bahagia hingga ke akhirnya.
Menerusi portal GUA hari ini, Nelydia Senrose mengakui baru baru ini terdapat sedikit salah faham antara mereka berdua sehingga menyebabkan mereka bergaduh di sebuah pusat membeli belah dan disaksikan para peminat yang terus tertanya tanya apakah puncanya.
“Saya tidak terkejut sama sekali isu ini timbul kerana ia perkara normal dan ianya berlaku sangat pantas. Pada saya, normal jika sepasang kekasih berselisih faham tetapi perselisihan faham itu bukan kerana hubungan kami ada masalah, sebaliknya kerana isu luar yang lain,” ujarnya.
Khabarnya pasangan ini bergaduh sehingga Nelydia Senrose menangis di khalayak ramai namun pelakon ini berkata hubungannya dengan Qi Razali baik baik sahaja dan harap peminat yang terlihat insiden itu tidak salah faham.

aku malas nak komen lebih2...sekadar berkongsi cerita hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

WAJAH ANAK AMAR ASYRAF - 'AMAR TAUFIQ'

Author : Cik Rose Cute | 5:52 PM | 4Total Comments |


Comelnya....anak Amar Asraf nie....geram tengok...


Sebelum ini, Amar Asyraf memuat naik gambar dia mendukung anaknya (tanpa memperlihatkan wajah), tapi terkini menerusi laman instagramnya, Amar akhirnya telah berkongsi wajah anaknya itu yang diberi nama Amar Taufiq. 

"Saya dan isteri telah sepakat memilih nama Amar Taufiq sebagai nama anak sulung kami," ujar Amar di status terbarunya itu. 

Jom tengok! 

 

Kredit Sini


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Mini GA 2 by LOLLISTA

Author : Cik Rose Cute | 8:02 AM | 2Total Comments |



KLIK BANNER UNTUK JOIN


Senarai hadiah:
 1 x RM20(Top Referral | 1 x RM30(Total RM50/Cash) 

Mini GA 2 dianjurkan oleh SimanisLollista

dan disponsor oleh


Tarikh tamat 25 Julai 2014. Umum pemenang 26 Julai 2014.-TOTAL 2 minggu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Author : Cik Rose Cute | 7:54 AM | 1Total Comments |
Assalamualaikum.....

Dah lama tak join segmen...tiba2 hari nie...tergerak hati mau join....


Sesiapa yang berminat nak join sama, boleh klik banner di atas


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Drama Korea Doctor Stranger

Author : Cik Rose Cute | 8:13 AM | 3Total Comments |
Akhirnya tamat sudah drama korea yg membuatkan aku nak tahu penghujung ceritanya....hihihi...you all layan tak drama korea dibawah,yg di lakonkan oleh Lee Jong Suk

doctorstranger1
Memang menarik jalan ceritanya...rugi kalau korang tak tgk....
“Doctor Stranger” bercerita tetang Park Hoon (Lee Jong Suk) yang di culik dan dibawa ke Korea Utara untuk tebusan supaya ayah nya sucees membuat pembedahan jantung ke atas seorang ahli ternama di korea utara. Ayah Park Hoon (Lee Jong Suk)  merupakan seorang pakar bedah sakit jantung..akhirnya pembedahan yg di lakukan berjaya...janji mereka..setelah ayahnya sucess membuat operasi pembedahan tersebut,mereka berdua akan di hantar balik ke korea selantan tetapi janji tersebut telah di batal dan park hoon dan ayahnya di arahkan di bunuh oeh pihak korea selantan.Pihak korea utara tidak mebunuh park hoon dan ayahnya,mereka berdua di arahkan tinggal dalam satu tempat di korea utara.Dari situlah akhirnya park hoon di latih dan dibesarkan untuk menjadi seorang doktor muda yang genius oleh ayahnya sendiri dan kat situ juga dia berkenalan dengan  Song Jae Hee.Apabila Ayah parkhoon mati, Park Hoon dan kekasihnya berusaha lari untuk kembali ke Korea Selatan,tetapi tidak berhasil dan di tembak atas jambatan sempadan antara korea utara dan korea selantan...nak tahu episod seterusnya....korang tengok sendiri ya....hihihi

doctor_stranger_still
Traller drama tersebut


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Design Full Template By Blogger

Author : Cik Rose Cute | 7:43 AM | 4Total Comments |
Assalamualaikum....

Lama betul aku menyepi.....Sebelum tue...selamat berpuasa untuk semua...dah lama tak publish entry pasal edit blog....sekarang nie...mengadap komputer pun kejap jer....sekrg sibuk melayan bunga2 yg aku tanam depan rumah hihihi...tue yg tak menyempat nak update blog....ungkin suatu hari nanti kembali aktif...


Design full template dari Kedai Online Manjaku.com  kali nie order dari lina yusof tema blog adalah pink campur hijau sikit-sikit...kalau korang nak beli baju untuk kanak-kanak atau tudung memang ada jual kat sini....semua cantik2...kalau tgk fb lagi cantik2  Facebook Lina Yusof  harga pun boleh tahan...


Design Full template by Jari Berbicara tempahan nie pulak dari Nera Nira untuk design Blogshop shaklee dan kehidupan dia,gabungan kaler yg di pinta pink campur biru...template pulak nak siple jer...akhirnya siap jugak...nasib baik beliau suka design tersebut.

Terima kasih kepada Lina dan nira kerana percayakan aku untuk design blognya...Okeylah...aku chow dulu...nak tengok pokok bunga jap hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ