Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Author : Cik Rose Cute | 10:26 AM | 30Total Comments |
Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Mayat Adik Najwa Atikah pelajar UNIMAS ditemui disungai belakang Kolej TAZ UNIMAS

Author : Cik Rose Cute | 8:44 PM | 27Total Comments |
Sumber gambar dari page : Penetap Luar Unimas

Assalamualaikum....

Pada hari kita menyambut Maulidur Rasul,kita di kejutkan pula dengan mayat Adik Najwa yang di temui di sungai belakang kolej  TAZ (Tunku Ahmad Zaidi Unimas) Sebelum nie di khabarkan kes kehilangan adik Najwa yang di katakan di sorok oleh jin.

Tiada siapa yang boleh melawan ketentuan Ilahi...
Innalillahiwainnailaihirojium..
Semoga roh adik Najwa di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.


KOTA SAMARAHAN 14 Jan. - Mayat seorang pelajar perempuan Universiti Malaysia Sarawak (Unimas) yang dilaporkan hilang sejak empat hari lalu, ditemui terapung dalam parit di kawasan kampus universiti berkenaan hari ini.

Ketua Polis Daerah, Deputi Supritendan Lee Chong Chern berkata, mayat mangsa yang merupakan pelajar semester satu itu ditemui oleh beberapa kakitangan Unimas kira-kira pukul 6 petang ini.

"Semasa ditemui, mayat mangsa ditutup dengan sehelai kain. Polis masih menyiasat lanjut punca kehilangan dan kematian pelajar berkenaan," katanya ketika dihubungi di sini hari ini. - UTUSAN ONLINE

Al-fatihah Buat Arwah


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ