Bercanda Di Teluk Kemang

Author : Cik Rose Cute | 1:24 PM | 19Total Comments |
Assalamualaikum...

Hari nie adalah hari ketiga dalam tahun 2014...cepat betul waktu berpusing...rasanya belum terlambat lagi untuk aku ucapkan kepada korang "Selamat Tahun Baru" kan.kan..kan..

Sebenarnya memang banyak entry yg ingin aku tulis...sajer aku perap dulu hihihi...minggu lepas sebelum menyambut tahun baru...kitaorang satu famili pergi Ke Telok Kemang,tapi kitaorang tak mandi pantai...cuma singgah kejap tengok orang mandi manda...memang ramai betul....penuh di persisiran pantai...macam2 kaum ada...singgah situ sementara tunggu pukul 2.00pm.Tak sampai seminit..kitaorang cabut...si syifa geli kasutnya masuk pasir hihihi...Syifa baru first time jejak pasir pantai...tue sebab dia geli....jenuh ler...si abah mengeluarkan pasir.

Jenuh jugaklah menunggu pukul 2.00pm,sebab kitaorang check in masuk apartment dalam pukul 2.00pm...kitaorang sampai awal..dalam pukul 12.00 lebih..

Singgah makan kat Restaurent Asam Laksa...memang sedap...tapi mahal sikit.Okeylah sampai sini dulu...entry pertama dalam tahun 2014...Gambar nanti aku share gan korang...memang seronok...



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ