Selamat Hari Lahir Untuk Fieda (Kawan Alam Maya)

Author : Cik Rose Cute | 4:09 PM | 11Total Comments |
Assalamualaikum....
Sebelum kesibukan melanda diriku...ingin aku ucapkan birthday buat fieda ahli group gsf.

http://img.xcitefun.net/users/2011/08/259157,xcitefun-happybirthday.gif
Happy Birthday....
Semoga Fieda  dipanjangkan umur,diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki dan menjadi isteri yang solehah Amin...



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Blog Review Setelah Di make Over

Author : Cik Rose Cute | 3:22 PM | 6Total Comments |
Assalamualaikum...
Seperti biasalahkan....selepas aku edit blog-blog yg menempah dariku dan setelah siap aku review blog dorang untuk korang singgah dan follow...kalau korang sudilah....hihihi aku tak paksa pun korang nak follow ke idok...koh..koh...koh...(batuk cam deqla)http://2.bp.blogspot.com/-uHMBSIhkwSM/Ub7jSnyj3CI/AAAAAAAAAVA/UqfX1G2ytuQ/s1600/1.png
 Edit blog "Rahsia Para Ibu" kalau korang nak singgah atau follow klik SINI 
blog kakak ini berkisarkan tentang produk shaklee...banyak kali jugaklah aku edit blog yg berkisarkan produk shaklee.Kalau produk shaklee pasti kaler hijau...itu yg aku pasti hihihi

 Nie pulak edit blog "Beautiful Naurah" tema blog hitam campur putih...owner blog nak simple jer....kalau korang nak terjah blognya klik SINI 
atau boleh tengok kat Fanpage Facebook beliau....klik https://www.facebook.com/BeautifulNaurah menuju ke Fanpage FB.


http://4.bp.blogspot.com/-73FBlE9zzkE/Ub7gB4OkMpI/AAAAAAAAS_A/Y709EyfsiJM/s1600/14.png
 Siapa si pengemar kucing...bolehlah singgah blog Si pencinta Kucing tema blog adalah kaler purple campur peace (betul ke aku eja tue...belasah jerlah hihihi) ini adalah blog kedua  Deqla ,deqla nie peminat tegar kucing tau...Jom! sudi2lah singgah ya...


http://1.bp.blogspot.com/-bmGTfQsWDOY/UcKTRMmsWVI/AAAAAAAAAUU/NkI0r-LtNlQ/s1600/14.png

Blog yang paling lama aku edit huhuhu.... Tema blog "BLUE PINK (MIA SUKA DESIGN MCM WARNA BWH NI..NICE)..TAPI BACKGROUND BELAKANG…BUKAN UNGU MCM PHOTO TUE..HIJAU OK KOT " Mia ada beri contoh macam mana nak design blognya....Hope Mia suka...korang nak singgah blog Mia Zara Ina Klik SINI


http://4.bp.blogspot.com/-JpMTwRMzSMo/UcRGjgzTtCI/AAAAAAAAApU/xgMdPQ8dDKA/s1600/11.png

Nie blog yg ke lima aku edit..penat jugaklah tangan aku mengedit blog kikiki....sampai blog korang aku tak sempat jenguk...huhuhu...sedih pun ada....Owner blog seorang agen produk "seri dewi malam" sesiapa yg ingin mencuba produk nie...bolehlah pm kat beliau ya...Kalau korang nak terjah blog beliau klik Lynn Zaki


http://4.bp.blogspot.com/-cxkU_5-rRWY/UcLFMN1j-II/AAAAAAAAAVs/PKMGI7FdQWw/s1600/19.png

 Nie pulak blog Cik Senyum....Nie kali kedua kak Noora memberi kepercayaan untuk aku mengedit blognya....tq kak....walaupun hasil edit aku kurang cantik hihihi...nak terjah blog cik senyum klik SINI

Hari nie...hari sabtu...korang pergi mana?aku bertapa kat rumah...sebab hubby kerja....huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Komputer Dah Mula Meragam...

Author : Cik Rose Cute | 12:37 PM | 21Total Comments |
Assalamualaikum...






Risau betul  dengan komputer aku nie....Sebelum nie....kalau on kejap jer terus nampak screennya....Sekarang tunggu dulu baru baru nampak....Adakah tanda2 nak rosak huhuhu....Korang pernah tak mengalami seperti ini?....apa problemnya erk?


Risau jugak...takut tak sempat nak siapkan blog dorang yg tempah dariku....
"Hai! komputer janganlah kau rosak dulu...kalau tak aku bersara kejap dari berblog kikiki"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Tempahan Template

Author : Cik Rose Cute | 10:34 AM | 19Total Comments |
Assalamualaikum.



Maybe ada yang belum tahu,aku juga ada mengambil tempahan edit blog...walaupun  hasil edit tak sekreatif mana....tapi template anda kelihatan kemas dan ringan...

Alhamdulillah, thanks buat awak awak yang sudi menempah dari Cik Rose Cute. header di bawah di sediakan untuk tatapan kalian. Kalau berminat untuk membuat tempahan, boleh inbox aku  di facebook atau di email
ccherosliza@yahoo.com
Blog yg aku design yang nie adalah untuk "perkhimatan menjual pakaian wanita,kanak2,tudung,shawl,aksesori wanita dan lain2...Kalau korang nak tgk klik SINI  blog nie masih baru lagi....kalau korang nak beli baju jenis peplum..ada jual di blog nie....blog nie still baru lagi....

http://1.bp.blogspot.com/-oTuorlZ1xPk/UbBHIdI1OwI/AAAAAAAAADo/EejyxhNefLw/s1600/2.png

Blog Dhia Farisya nie baru lagi....baru belajar nak berblog...Tema blog adalah kaler biru campur merah....itu permintaan adik Dhia Farisya....Korang nak singgah blognya klik SINI



Blog yg ke berapa tah...aku dah tak ingat....tapi blog nie adalah blog bisnes online....Buat masa sekarang kat dalam blognya belum post apa2 lagi hanya post bedak arab jer.......Kalau di ikutkan macam2 barang di niagakan kat SINI  Korang rasa nak shopping..bolehlah singgah ke blog Amy  tema blog adalah kaler merah....cam penutup bedak compact arab tue....hihihi....hope korang follow blog Amy ya...

 http://3.bp.blogspot.com/-ut9X6bhrFs0/UbmPS5HImHI/AAAAAAAAD8w/vyTUbwpaBdM/s1600/1.png
 Blog nie pulak sekadar edit template and sidebar warna tema blog purple pilihan ayue.....headernya pulak just guna yg asal...lagi senang kerja aku hihihi...."nak bagi cantik sidebar dan blog nampak kemas jer.. tak kisah lah camne pun kak.. asal nampak cantik dan kemas but simple"..itulah kata2 ayue dekat inbox fb aku....Nak ke blog ayue korang klik SINI

 Nie pulak blog "Alam Maya Seorang Puteri" nama owner tuan punya blog Puteri Erin aku baru jer kenal beliau....dan terus follow...hihihi...tema blog purple lembut campur pink...Hope puteri suka header yg akak buat tue ya....

Pasni sambung edit blog lagi...huhuhu camna nak terjah korang niekan....yg mau buat tempahan semua nak cepat blognya siap....Sabar jerlah....
Nota Pink: Harap2 Group GSF dan korang  tak merajuk dengan aku ya....Okey aku chow dulu... 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ