"Segmen Super Follow By HOT MASA KINI"

Author : Cik Rose Cute | 5:33 PM | 19Total Comments |


Nak Join Klik Banner Di atas ya..

Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk semua..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Apa Itu Skybox

Author : Cik Rose Cute | 11:50 AM | 27Total Comments |
Assalamualaikum...

Ramai jugak orang bertanya pasal "SKYBOX" ...aku pun tak tahu sangat pasal benda nie......Sekarang kat rumah aku dah ada benda nie....




Di atas adalah contoh di dalam kotak...Harganya boleh tahan jugaklah...Pada Permulaan beli rm 500 lebih ke atas perlu bayar.....,macam sewa pulak setahun sekali bayar atau 6 bulan sekali....anggaran setiap bulan bayar dalam rm 20.00....(kalau korang nak bayar setiap bulan ) banyak perbezaan dengan  Astrokan.....Tayangan dekat Astro semua boleh tengok cuma siaran HD tak boleh tengok....itu yg aku meroyan kat SINI  hihihi...kalau nak tahu klik2 ya...

 
Gambar nie pulak dah keluar dari kotak....inilah rupa bentuk "SKYBOX" tue....Sekarang nie..skybox memang hot...dan ramai pengguna Astro beralih arah ke "SKYBOX" pihak Astro memang risau bila tahu tentang  benda nie.........Untuk pengetahuan korang skybox boleh di gunakan bila kat rumah korang ada Wifi atau  unifi  sahaja.Itu sahaja yg aku tahu....kalau sesiapa yg tahu boleh kongsi di sini.....kebaikan dan keburukan SKYBOX nie ya....

 Hari nie balik kampung....besok pagi Famili Day dekat Pinang...2 malam tiga hari kat sana.... aku belum pasti kat sana ada tenet ke tidak...Aku sewa apartment dekat Batu Feringgi...ada ke sesiapa tinggal kat sana....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ