Design Full Template Blog Eija Senyum selalu

Author : Cik Rose Cute | 12:41 PM | 30Total Comments |
Betul2 aku terlupa nak review blog Eija tau...Nasib baik dia datang komen dan cakap hihihihi....Tq eija kerana memberitahu.....

Jom! follow blog eija...dapat kenalan baru....eija nie baru lagi berblog.....Kalau korang nak follow eija klik SINI   semoga persahabatan di alam maya semakin mesra dan bertambah kawan....Salam perkenalan untuk eija....


P/S:Pasni aku busy balik...nak selesaikan template dorang yg mereka tempah....Ada waktu dan masa...aku terjah korang....okey...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Suami Karisma Kapoor PlayBoy

Author : Cik Rose Cute | 11:21 AM | 18Total Comments |
Aku bukak Fb tadi...tengok2 ada gosip pasal Karisma Kapoor artis Bollywood nie....Kesian kat dia dapat suami kaki perempuan....Nak tahu lebih lanjut baca di bawah...

Suaminya ada hubungan dengan seorang perempuan bernama Priya Sachdev khabarnya....


Nie adalah Priya Sachdev yg di khabar ada hubungan dengan suami Karisma Kapoor...seksikan....tergoda aku kikiki...Sebelum nie Priya Sachdev nie dah berkahwin dan khabarnya sudah beberapa bulan menjalin hubungan dengan suami Karisma Kapoor...

Gambar di atas adalah suami Priya Sachdev....
 Nak baca lebih detail klik Rilek Santai
 
Karisma Kapor lagi cantikkan....aku pun tidak mengerti....dengan suami karisma tue...apa yg dia tengok dekat Priya Sachdev  pun ..aku tak tahu....kikiki....Layan jerlah gosip nie....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Scroll Untuk Blog Achirve

Author : Cik Rose Cute | 8:55 PM | 17Total Comments |
Bukak2 komen ada soalan dari Pu....

Okey Pu nie Tutonya....

Jom ikut Step di bawah :

1. Log in > Design > Edit HTML  > Tick Expand Widget Templates 

2. Tekan Ctrl F dan carikan tajuk yg korang letak okey..... contoh macam pu tajuk "Blog Achieve" 

My Nostalgie

Tekan Control F Pasti jumpa "

My Nostalgie

3. Bila dah jumpa tajuk bloglist korang tu kan , cuba korang tengok kod-kod di bawah tajuk yang korang carikan tuh . ada tak kod macam ni :
<div class='widget-content'> 

4.Sudah jumpakan ? Bagus2! Now, korang buang tanda > pastu jarakkan sedikit baru korang letakkan kod di bawah di sebelah yang korang jarakkan tadi...

style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'>



**Yang warna merah tu , bolehlah gantikan dengan size height korang ye.
5. Sudah kan ? Cuba PREVIEW dulu. kalau menjadi , SAVE terus ok ? ;p

=SELAMAT MENCUBA SEKALIAN !=
 
 
Harap Pu Boleh Buat ya dear....Tuto nie...untuk bloglist blog pun boleh...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Aliff Aziz Ungkit Percintaannya Dengan Anne Ngasri

Author : Cik Rose Cute | 2:13 PM | 28Total Comments |
Aliff Aziz cam tak puas hati gan Anne...gara2 Anne dah bertunang dengan Seorang Ahli Perniagaan...

Anne Ngasri dan tunang, Mohd Sumali Reduan

KUALA LUMPUR, 22 NOV 2012: Pelakon Anne Ngasri enggan mengulas panjang lebar tentang kenyataan penyanyi Aliff Aziz bahawa dia masih menyintai pelakon Anne Ngasri dan kesal apabila mendapat tahu bahawa bekas kekasihnya itu sudah pun bertunang dengan seorang ahli politik.

Malah adik kepada Darling Ngasri ini menganggap bahawa apa yang telah berlaku di antara dia dengan Aliff adalah kisah lalu yang tidak perlu diungkit-ungkit lagi.

"Anne rasa dah tak perlulah diceritakan lagi tentang masa-masa lalu dan Anne anggap segala-galanya sudah pun berakhir dengan baiknya. Tiada manusia yang sempurna di dalam hidup dan cukuplah kalau Anne katakan bahawa hubungan kami (dengan Aliff) sudah pun berakhir. Tidak perlulah dicanang perkara lampau.

"Apapun, fokus saya sekarang bukan lai perkara-perkara remeh yang lepas. Yang telah berlaku, biarlah berlalu. Kini, Anne lebih tumpukan tentang persiapan majlis kahwin dan masa depan bersama bakal suami dan anak-anak. Itu yang lebih utama," katanya kepada murai.com.my.

Anne Ngasri juga berkata, dia bersyukur kerana mempunyai orang-orang yang rasional yang terus menyokong kehidupan serta kerjaya seninya.

"Anne harap juga jangan ada pihak yang menuding jari kepada bakal suami Anne dan menganggap dia sebagai penyebab perpisahan saya dengan Aliff. Sebabnya, bakal suami Anne hadir selepas hubungan Anne selesai dengan Aliff. Dia (bakal suami) juga tidak pernah campur mengenai hubungan kami sebelum ini," katanya lagi.

Pada tanggal 11 November lalu, Anne Ngasri telah mengejutkan industri hiburan apabila mengikat tali pertunangan dengan seorang ahli politik kelahiran Johor, Mohd Sumali Reduan berusia 40 tahun di kediaman keluarganya di Taman Bukit Permai, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

Anne Ngasri yang memiliki tiga cahaya mata bersama bekas suaminya, Wafi, bakal menikahi Sumali pada bulan Disember ini.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Make Over Blog Rus Mohd Dan Yana

Author : Cik Rose Cute | 12:22 PM | 26Total Comments |
Blog Di atas adalah blog Rus Mohd..beliau seorang deler Corset " PREMIUM BEAUTIFUL CORSET AND WANNA BE PART OF MY TEAM BY DOING PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS" okey....sesiapa yg berminat boleh singgah ke blognya....Nak tengok lebih detail hasil ediit aku klik SINI dan follow sekali ya....boleh dapat geng baru....hihihihi


Yang kedua dari yana....Sebelum nie beliau pernah jugak ambik tempahan dari aku....Sekarang dia nak make over lagi....tapi yg simple2 jer....Jom! Klik SINI tengok blog yana design baru....


    "Malam tadi tengok adam hawa....tapi...sakit hati betul gan Johan....sekejap Ain...sekejap Azie..
     pastu Ain balik...ada jugak perangai lelaki cam gini....Gara2 cemburukan Am cium tangan Ain.."


kikiki over pulak aku....padahal tue drama jer....Hubby aku pun layan drama nie tau....kalau terlepas...dia suruh aku cerita balik....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2

Author : Cik Rose Cute | 6:02 PM | 30Total Comments |
Tak sabar nak tunggu movie nie.....final...pasni dah tak ada movie nie hihihi aku tak pernah miss movie nie....

Khabarnya, Hari ini Filem The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2 akan keluar kat panggung wayang.Siapa yg bujang bolehlah pergi...konfem penuh panggung cuople2 yg ingin menonton...Final twilight nikan...... Aku pun tak sabar pula rasanya nak tengok... kalau bujang awal2 lagi dah booking tiket

  Yg First hinggalah yg nie aku tak pernah misss....budak kecik tue cutekan...
  aku suka tengok mereka berdua berlakon Edward Cullen aka Robert Pattinson dan Bella aka Kristen Stewart.Tapi sayang mereka berdua dah putus cinta....gara2 Bella  curang....kesian Edward...
P/S:Ada sesiapa yg tengok  malam nie.....hihihihi....Konfem penuh panggung....filem nie memang orang nanti-nantikan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Apex & Leuniey Akhirnya Umunkan Perkahwinan Mereka

Author : Cik Rose Cute | 12:10 PM | 32Total Comments |



Petang ini, Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha bakal mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam satu sidang media khas di sebuah hotel di Damansara.
Walaupun bukan bergelar artis, kedua dua individu ini berjaya mencapai status selebriti selepas hubungan mereka kerap menjadi perhatian media & para peminat.
Malam tadi melalui program Meletop di Astro Ria menyiarkan rakaman di’sebalik tabir pembikinan video pra-perkahwinan pasangan ini di Stadium Shah Alam.
Apex dalam video tersebut mendedahkan yang mereka berdua pertama kali berjumpa di sebuah kedai makan di Kota Bharu  Kelantan,sekitar Mac 2012 yang lalu.

Leuniey pula mendedahkan yang sifat kematangan diri Apex menjadi sebab hatinya terpaut dan mengimbau saat romantik ketika sambutan harii lahir mengejut oleh Apex.
Layankan di’sebalik tabir pembikinan video pra perkahwinan Apex & Leuniey sementara menunggu pengumuman tarikh

P/S:videonya tak dapat tengok....sudah di block oleh Astro....malam tadi aku tengok kat meletop...
pasni nak sambung edit blog orang tempah....kalau korang nak tempah email aku ya...

ccherosliza@yahoo.com @ fb


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

(TAHNIAH) Diana Danielle Dan Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

Author : Cik Rose Cute | 9:38 AM | 28Total Comments |
Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan tahniah kedua artis niekan....Semoga Kandungan mereka berdua sihat dan selamat..

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.

Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.



Di bawah nie pulak tentang kehamilan Diana Danielle...
diana danielle mengandung
Jutaan tahniah diucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil atas berita gembira ini. Pastinya mereka berdua sedang tersenyum girang sekarang ini. Menurut Diana Danielle, ini adalah hadiah hari jadi terbaik buat dirinya.
diana danielle mengandung
Diharap DD tidak melakukan aktiviti-aktiviti lasak selepas ini. Banyak-banyak rehatkan badan. At least sehingga tamat trimester pertama. Sekali lagi tahniah atas berita gembira ini. Semoga semuanya selamat. Ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter Diana Danielle.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Gambar Perkahwinan Hairie Othman

Author : Cik Rose Cute | 8:42 AM | 26Total Comments |
Akhirnya Hairie Othman Selamat Di ijab kabulkan.....Syukur Alhamdulilah....Semoga beliau bahagia hingga akhir hayat....

Ternampak gambar kahwin Hairie Othman dan pasangannya. Majlis akad nikah telah berlangsung pada 16 November 2012, Jumaat lepas . Mengikut twitter Norman Kru, yang mengupdate status pada 16 nov, dia baru balik dari majlis nikah Hairie Othman. Isteri Hairie Othman ni rupanya sepupu kepada isteri Norman Kru.
Tak sangka isteri Hairi Othman rupa-rupanya sepupu Norman Kru.Norman mengucapkan tahniah kepada Hairie Othman dan isteri barunya Yona (panggilan manja kpd Dahlia Diyana agaknya)


Twitter Hairie Othman





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

The Nuffang Stickman's Scoop November 2012

Author : Cik Rose Cute | 8:32 AM | 12Total Comments |
Tadi nuffang ada email aku benda nie....aku pun tak faham apa ke benda hihihi....Sajer nak share kat sini..mana tahu ada yang faham....kikiki


Hello hello Nuffnanger!

November is heading to an end but before you start thinking about your Christmas shopping list, Nuffnang’s Stickman has some exciting stuff installed for you! :D Here’s what’s to expect in the next 2 weeks:

1. Nuffnang Baskin Robbins Finale Event

Calling all those who craze for desserts, we’re going to give you a run for your sweet tooth as we’re giving out 75 pairs of invites to an all-you-can-eat ice-cream buffet on the 23rd of November 2012 (Friday). Not only will there be free flow Baskin Robbins, you’ll get to meet some of your favourite celebrity bloggers too! Click here for the full details.

2. F.Y.I On Stage in KL

We are giving away tickets to catch your Favourite YouTube Icons Victor Kim, Andrew Garcia and JR Aquino on a 2-hour showcase on the 28th of November 2012 (Wednesday). You’d also stand a chance to dine with Victor Kim and Andrew Garcia and win exclusive signed ACER products as well! For more information, read here.

3. Nuffnang Premiere Screening of Wreck-It Ralph


Have you ever wondered how the life of a video game character is? Well now you can find out as Walt Disney Studios Motion Pictures brings you into the world of Wreck-It Ralph, where you’ll get to meet all your childhood game characters! There are also exclusive merchanises to be won such as Hoodies, T-shirts and iPhone 4 covers. So head on down to the blog post here and submit your entry now!

That’ll be all for now, and here’s wishing you an awesome end to your November!

Cheers,
Darren Low
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd


Korang faham tak?aku kalau bahasa pelik2 aku tak faham kikikiki...kalau sikit2 bolehlah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

EXABYTES Dah Balas Email Aku

Author : Cik Rose Cute | 4:12 PM | 33Total Comments |
Akhirnya aku berjaya mendapat iklan tersebut kikiki...seronoknya walaupun selama 3 bulan iklan aku di bayar sebanyak

160x300(Top of Sidebar) = RM45 per 3 months contract.
or
728x90(Below Blog Banner) = RM50 per 3 months contract.


Syukur Alhamdulillah.....

 Korang dah tengok?....cepat pulak dorang balas email aku....Ada setengah orang tue kena tunggu jugak...emmm taktahulah....iklan dia camna pulak ya...cam nuffang jugak ke? huhuhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Terima Kasih Intan Belian/EXABYTES

Author : Cik Rose Cute | 3:02 PM | 21Total Comments |
Terima kasih ina...Akhirnya settle jugak aku apply "Exabytes"

Sekarang tunggu jerlah lulus ke idok...

Aku sebenarnya pening nak bendera merah....huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Pengiklanan dari exabytes

Author : Cik Rose Cute | 1:06 PM | 28Total Comments |
Baru jer tadi aku apply benda nie....Cepat betul dorang reply.....aku sajer jer cuba....nak tengok blog aku nie dapat ke idok iklan yg ramai di minati oleh blogger sekarang....

Kat atas tue email yg aku kirim....Tak sampai beberapa minit dorang reply...

Email di atas yg dorang reply....agak2 permohonan aku tue lulus ke tidak? hihihihi....boleh caya ke?aku tgh pening...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Checker Google Page Rank (PR)

Author : Cik Rose Cute | 4:40 PM | 42Total Comments |
Korang pernah tak check rangking blog korang?Aku baru first time check....Kalau korang nak tengok jugak blog korang kat google rangking ke berapa klik SINI aku dah check aku punya....aku ranking yg 2/10....

Kira okeylah tuekan kikiki....aku tak faham sangat benda nie....nie pun aku jumpa kat blog Mia....Just nak share gan korang....

             "Dua tiga hari nie...aku tak ada mood nak berblog...tak tahu kenapa...hihihi...Rasa nak tido jer..."

 Terima Kasih Baca Entry


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen : Tambahkan Followers Diblog

Author : Cik Rose Cute | 4:21 PM | 18Total Comments |
Dah petang2 aku nak join segmen......daripada blog aku sepi jer baik aku join segmen kikiki kalau korang nak join pun boleh jugak....



Nak join klik banner di atas..

Aku tak tahu nie segmen yg  ke berapa aku join...Kali ni segmen dari blogger Aimi.Aku baru jer mengenalinya hari ini....terus follow blog dia....Aku jumpa segmen nie dari blogger Mialiana...terus terasa mau join dapat kenalan baru....

Jumlah follower Sekarang :2186

5 link blog :
  1. http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/
  2. http://miaduniaku.blogspot.com/
  3. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  4. http://mymatatajam.blogspot.com/
  5. http://mylovely-fieda.blogspot.com/
Aku tag semua group GFS hihihi Harap Korang join...

Syarat-syarat :
✦ Follow Blog Aimi *wajib
✦ Follow Twitter Aimi *tak follow pun xpa :)
✦ Mempunyai Blog

Cara-cara :

✦ Buat Entry Yang Bertajuk 'Segmen : Tambahkan Followers Diblog.
✦ Letak Banner Di atas Di Entry Awak.
✦ Tulis Jumlah Followers.
✦ Letak 5 Link Blog Orang Lain *mereka xtahu pun xpa :)

Segmen ni sampai : 15/11/2012 - 20/11/2012


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Happy Birhday Buat MV (Group GSF)

Author : Cik Rose Cute | 10:45 AM | 28Total Comments |
Happy Birthday buat  Ms velentine ....Semoga Mv sentiasa sihat dan happy di samping keluarga tersayang....walaupun kita tidak pernah bersua....tetapi kita tetap berkawan di alam maya....Salam perkenalan dariku untukmu.....



 Ibu kepada 3 orang anak yang sangat comel..beliau nie orang sabah rupanya....baru kutahu.....hari ini maka genaplah usianya 27 tahun...masih muda lagi walaupun anak dah tiga......kat bawah tue kata2 MV yg agak kelakar...
 " Nampak sombong kalo org yg tak kenal tp sebenarnya sa baik wa,.,,,cuma muka jak bah 2 agak kelat skit,,wawawa,,,sebab sdh azali konon..wakakaka..& yg penting Myhaikalayuwana takut tapi Mrs Velentine tetap syg mereka...hihihi,.,,,pada pendapat aku Kebiasaannya muka yg nampak sombong nie baik hati.....hihihi"

Hari nie mungkin ramai group GSF...beri ucapan kepada MV sebab syarat2nya sebegitu.....Nak ke blog Mv klik header comelnya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ