Bayi Kembar Hilang Dalam Kandungan?Korang Percaya ke?

Author : Cik Rose Cute | 1:44 PM | 42Total Comments |
Korang percaya ke tidak...aku tak kisah....aku sajer nak share gan korang....mana tahu kot2 pernah berlaku perkara seperti nie.....Tapikan itu semua kuasa Allah....Jom! baca kisah ini...katanya berlaku kat Kedah....

Gambar: Che Som (kiri) menunjukkan pakaian bayi yang dibeli oleh norliana.

Djdanchef baru terbaca di akhbar harini mengenai seorang bakal ibu yang mengandung tetiba hilang anak dalam kandungannya.
Menurut dalam akhbar itu kejadian ini berlaku di Pokok Sena, kedah.
Impian suami yang bakal menimang cahaya mata sulung musnah apabila anak kembar perempuan dalam kandungan isterinya didakwa hilang secara misteri pada Isnin lalu.
Kejadian tidak diduga itu didakwa menimpa Norliana Manaf, 28, semasa dia bermimpi ketika dia tidur di rumah ibunya, Che Som Endut, 57, di Kampung Kelut, Jabi.
MIMPI 5 WANITA BERJUBAH
Kata nurliana, " Pada malam berkenaan, saya bermimpi lima wanita berjubah mendekati saya.sambil membacakan sesuatu sebelum mereka hilang selepas azan Subuh berkumandang.
“Apabila terjaga, saya mendapati perut yang selama ini besar dan berat, tiba-tiba berasa ringan dan kempis. Saya mula syak ada benda yang tidak kena berlaku lalu mengejutkan suami saya, Aziz Hussein untuk memberitahu apa yang berlaku.
“Apabila saya pergi ke Klinik Kesihatan Pokok Sena untuk tujuan pemeriksaan pada kira-kira pukul 9 pagi esoknya, bayi dalam kandungan saya disahkan sudah hilang. Saya hanya mampu menangis,”
REKOD PEMERIKSAAN BULANAN HILANG
Lebih mengejutkan, rekod pemeriksaan bulanan kandungannya di Klinik Kesihatan Bukit Jambul, Pulau Pinang turut dipercayai hilang pada malam yang sama.
"Bagaimanapun semasa kakitangan Klinik Kesihatan Pokok Sena menghubungi Klinik Kesihatan Bukit Jambul untuk mengesahkan dakwaan saya itu, mereka dimaklumkan bahawa rekod tersebut juga telah hilang,” kata norliana.

KREDIT SINI

Emmmm....aku pernah jugak dengar cerita cam nie....tapi itu dulu2...tuepun pernah berlaku kat 2 sepupu aku....sebelah mak aku....rasa2 korang percaya tak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Panas!!! Gosip Erra Fazira

Author : Cik Rose Cute | 12:00 PM | 33Total Comments |
Aku terkejut betul baca tentang Erra Fazira gan suaminya....Tapi apakan daya....semua di tentukan oleh Allah....Allah sudah atur perjalanan setiap manusia.....


 Menurut sumber yang boleh dipercayai...Erra Fazira dan Engku Imran telah pun sah bercerai hujung bulan Oktober yang lalu.
 
 Nampaknya desas desus tidak enak tentang rumahtangga Erra Fazira dan Engku Emran kembali ke status yang meragukan walaupun cuba dineutralkan sebelum ini.

Kenyataan Engku Emran yang mengatakan hubungan mereka suami isteri masih kekal utuh nyata tidak dapat membantu meredakan spekulasi yang wujud hampir setahun ini.

Murai semalam melaporkan yang Erra Fazira memberikan satu kenyataan kepada sebuah akhbar tempatan yang seakan redha dengan apa pun yang terjadi selepas ini.

“Apapun, sama ada jalan seorang ke ‘kanan’ dan seorang lagi ke ‘kiri’ yang kami pilih nanti, saya redha. Saya harap semua orang mendoakan yang terbaik buat kami,” ujar Erra Fazira.

Engku Emran yang dihubungi wartawan Murai untuk mengulas kenyataan isterinya itu bagaimana pun enggan untuk berikan apa apa komen & kenyataan lanjut.

“Cukuplah dengan kenyataan yang telah saya berikan sebelum ini. Saya minta maaf, saya tidak mahu mengulas lanjut lagi. Saya tak mahu memberi sebarang kenyataan lagi kerana bimbang isu ini akan terus merebak,” ujar Engku Emran ringkas.




Kesian Erra...patutlah nampak kurus....dekat astro ada program terbaru pengacaranya Rozita Che Wan,Raja Azura,ziela jalil dan Erra Fazira.....best jugak program tue...sampai yg ada Astro pasti tahu....


Tq singgah dan baca entry...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Author : Cik Rose Cute | 10:42 AM | 22Total Comments |
Nak Join Klik Banner Di atas..

Terajin pulak join segmen kikiki
Due-date 26 November 2012
Jom! pakat2 join ramai2...






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

"Blogwalking Mania by Cik Suzlin"

Author : Cik Rose Cute | 10:36 AM | 10Total Comments |
Nak Join Klik Banner Di atas

Segmen nie aku terbaca kat blog Miss Banu  terus terasa mau join...
Jom! join ramai2...

Salam Muhibbah Untuk Semua...

Cik Rose Tag
Izan dan Fieda

Jom Klik2

 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Gosip Tentang Shaheizy Sam

Author : Cik Rose Cute | 9:51 AM | 14Total Comments |


 Nama Syatilla Melvin tiba tiba menjadi perhatian peminat dunia hiburan selepas gossip berlegar mengatakan yang beliau kini bergelar kekasih kepada pelakon popular, Shaheuzy Sam.
Bercakap kepada mStar Online, Shaheizy Sam mengakui yang beliau kini berkawan rapat & selesa dengan Syatilla Melvin tetapi semuanya masih terlalu awal buat mereka.
“Namun, saya tidak mahu memikirkan secara serius mengenai persahabatan kami pada waktu ini. Segalanya masih terlalu awal,” ujar Shaheizy Sam yang di’temui baru baru ini.
Tetapi pelakon lelaki ini enggan mengulas lanjut tentang khabar yang mengatakan beliau telah bertemu keluarga Syatilla Melvin kerana perlu menjaga hati banyak pihak.

“Maaf, saya tidak dapat komen sejauh mana rapat hubungan saya dan Syatilla. Cukuplah, saya katakan kami berkawan — banyak hati yang perlu saya jaga,” tambah beliau lagi.


P/S:Kalau ada jodoh tak kemana....betul tak sam? hihihihi.....

Tq baca entry...pasni nak jalan2 kat blog kalian...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Make Over Blog QasehRania,Nabila Azmi Dan Siti Rohaida

Author : Cik Rose Cute | 2:48 PM | 31Total Comments |
Syukur Alhamdulilah....kerana kawan2 sudi dengan hasil tangan aku...Walaupun hasil edit aku tak sehebat mana.....Jom! kita terjah 3 blogger nie....

Nie blog QasehRania  dia suruh aku siapkan sebelum birthdaynya 15/November/ 2012....Akhirnya siap sebelum birthdaynya besok....Sempena birthdaynya...aku ucapkan "happy Birthday Dan Semoga happy selalu"....

Nie pulak blog Kisah Si Diary  dia tak kisah design camna pun...janji pink terang....hihihi....header pulak...dia nak doodle tgh tulis diari....Nasib baik ada doodle si apit.....(aku belum pandai lukis doodle....)Ha...nak tanya korang...kalau kita nak lukis doodle guna softwre apa erk?...

Blog yg last aku design....blog P/S:i love you  nama tajuk blognya....dia suruh aku letak love2....backgroundnya sama pulak gan aku hihihi....


Kalau korang nak ke blog dorang...korang klik jer kaler purple...ya...Sesiapa yg klik nuffang aku terima kasih ya....yg info aku klik tue...nanti klik jugak nuffang korang....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Nuffang Makin Meningkat

Author : Cik Rose Cute | 9:09 PM | 31Total Comments |
Nuffang aku makin meningkat...Alhamdulillah....atas jasa korang suka klik nuffang aku....

Terima kasih jugak kat nuffang selalu beri iklan untuk aku.....Korang kalau nampak iklan aku...klik2lah ya....Pastu gi tahu...Insya Allah aku klik nuffang korang jugak...


P/S: Dua hari lepas aku tak dapat bukak blog kerana mak mertua aku datang....Hari nie...dah balik ke perak.....Itu sebab aku menyepi untuk seketika....malam nie baru aku dapat publish entry...pasni nak tutup...nak layan "adam hawa" hihihi....Kepada Qaseh....nanti beri pasword gan log masuk kat email cr ya....Ada masa dan waktu aku singgah blog korang...Terima kasih kepada korang yg tidak jemu2 bertandang ke blog aku.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ