Ann Kawin VIP?

Author : Cik Rose Cute | 12:39 PM | 37Total Comments |



Anne menafikan dia sudah berkahwin dengan seorang lelaki yang berstatus VIP.
PETALING JAYA: Pelakon Anne Ngasri meminta individu yang mempunyai bukti kononnya dia telah berkahwin dengan seorang ahli politik supaya mendedahkannya kepada umum.
Anne atau nama sebenarnya Ngasriah Ngasri, 28, berkata, dia terkejut bagaimana gosip terbaru mengenai dirinya itu boleh wujud ketika dia baru sahaja mengalami kegagalan hubungannya dengan penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz.
"Tidak benar saya sudah berkahwin dengan mana-mana VIP atau ahli politik kerana sehingga kini saya masih solo dan kepada mereka yang mempunyai bukti saya sudah kahwin, saya mempersilakan untuk ia didedahkan kepada umum," ujarnya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini pada Isnin.
Anne diminta mengulas desas-desus yang diterima oleh mStar Online kononnya dia telah bernikah dengan seorang VIP yang juga ahli politik dan menjadi isteri kedua kepada individu tersebut.
Dalam pada itu, Anne berkata, dia tidak serik untuk bercinta lagi selepas hubungannya dengan Aliff gagal dan masih mencari cinta yang sesuai untuk dirinya.
Malah kata Anne, kegagalan rumah tangannya sebelum ini tidak pernah membuatkan dia ragu-ragu untuk berkahwin lagi dan berharap Allah akan mempertemukan jodoh yang baik buatnya.
"Saya masih seorang manusia biasa yang memerlukan perhatian dan kasih sayang dalam hidup. Perkahwinan itu juga adalah dituntut dalam agama kita.
"Saya sentiasa berdoa agar dipertemukan dengan jodoh yang baik suatu hari nanti," katanya.
Anne sebelum ini pernah berkahwin dengan Abdul Wafi Hassan pada 26 Mei 2006 sebelum bercerai pada tahun 2010.
Mereka telah dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Abdul Warits, 4, Abdul Wafri, 3 dan Nazharah Afrozah, 2.
Dalam perkembangan lain, Anne berkata, dia kini sedang sibuk di lokasi penggambaran program bual bicara berkonsepkan remaja berjudul SIS untuk siaran TV9 selain beberapa projek drama dan filem.


P/s:Aku no komen pasal gosip artis nie....kadang2 wartawan suka buat gosip untuk laku majalah dorang...kikikiki...


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Maaf Sangat2(tempahan dari Didie Life's)

Author : Cik Rose Cute | 11:59 AM | 13Total Comments |
Salam untuk semua...Especilly...geng GSF....harap korang jangan marah ya....sekarang nie aku sibuk...bukan menyepi....sibuk menerima tempahan dari rakan2 blogger...kerana itulah aku tak menyempat membalas kunjungan korang....bila waktu malam pulak...aku sibuk melayan drama Adam dan hawa(tapi start pukul 10.00pm kan....) kalau pukul 8.30pm  pulak...si syifa sibuk nak tengok elmo kat youtube....sebab itulah aku tak menyempat nak terjah blog korang....

Menerima tempahan dari DIDIEY LIFE  temanya purple..dengan adanya bunga tulip....kalau korang nak follow atau nak lihat full blog didiey nie....klik SINI

    "Aku rasa serba salah sebab tak terjah blog korang....lagi2 group GSF...huhuhu...cedih sambil lap hinggus kikikiki...Lambat atau cepat aku akan terjah blog korang ya....Terima kasih yg datang sini dan komen....terutama ahli GSF....aku cayang you all...Mama Rina jangan singkirkan CR ya..kikiki ".



 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Gambar Bakal Isteri Apek(Khairul Fahmi)

Author : Cik Rose Cute | 12:46 PM | 48Total Comments |




Apa yang mahu dikata lagi? Sememangnya bakal isteri Khairul Fahmi, 23, adalah seorang gadis yang cantik dan OHBULAN! sendiri suka melihat raut wajah gadis kelahiran Kelantan ini.
Nampaknya khabar gembira sudah semakin hampir. Teka-teki mengatakan pasangan ini akan berkahwin pada hujung tahun ini semakin terjawab. Melalui laporan Kosmo! hari ini, Khairul Fahmi & Leuniey, 21, bakal bernikah diantara 28 Disember sehingga awal Januari 2013. Berita gembira ini dikongsi oleh bapa Apek, Che Mat Hussain yang turut menjelaskan bahawa tarikh sebenar akan diputuskan oleh Khairul Fahmi sendiri.
“Tarikh sebenar akan diputuskan oleh anak saya selepas beliau pulang daripada latihan dengan skuad kebangsaan. Harapan kami perkahwinan ini akan menutup semua kontroversi yang melibatkan anak saya,” jelasnya.
Berbalik pada Leuniey, gadis cantik berusia 21 tahun ini haruslah dicontohi oleh ramai orang muda. Disebalik segala kontroversi yang berlaku, Leuniey atau nama sebenarnya Nur Eilunie Natasha Nazri merupakan seorang pemilik butik pengantin dan tidak hairanlah jika kita lihat Leuniey rapat dengan Ezuwan Ismail, seorang pereka fesyen yang hebat.

P/S: Semoga Jodoh mereka berkekalan....


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Sexy Park Min Young

Author : Cik Rose Cute | 8:14 AM | 25Total Comments |


Park Min-Young (born on March 4, 1986) is a South Korean model and actress.[1] She is a graduate of Dongguk University

Name: ??? / Park Min Young (Bak Min Yeong)
Profession: Model and actress 
Birthdate: 1986-Mar-04 
Birthplace: Seoul, South Korea
Height: 164cm
Weight: 41kg
Star sign: Pisces
Blood type: O
Education: Dongguk University
Hobby: Horseback riding 

TV dramas

* City Hunter as Kim Na-Na (2011)
* Sungkyunkwan Scandal as Kim Yoon-Hee (2010)
* Running Shirt as Moon Haeng-Joo (2010)
* Princess Ja Myung Go as Princess La-Hee (2009)
* Hometown Legends as Lee Myung-Ok (2008)
* I am Sam (I'm Your Teacher) as Yoo Eun-Byul (2007)
* Unstoppable High Kick! as Kang Yoo-Mi (2006)

Music videos

* 2009: A Love Story - Gavy NJ
* 2008: Haru Haru - Big Bang
* 2007: Don't Say Goodbye - I 
You Can See the wallpaper,Photo or other images relating to the Foto Artis Korea Cantik Park Min Young below.




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ