Syifa Menampal

Author : Cik Rose Cute | 10:37 PM | 26Total Comments |
Korang tengok si kecik nie tgh buat apa....habis kabinet tv ibu....

Suka betul dia menampal....belum masuk 2 tahun ...dah macam2 kerja dia buat kikiki
Banyak lagi yg nak kena tampal nie.....kikiki....

Sambil tampal....mata tengok tv...kikik...Syifa nie selain tengok kartun baby tv....dia jugak suka tengok kartun Elmo...korang tahu ke kartun elmo tue....yg kaler merah muka hodoh tue....kadang2 tue dia nyanyi lagu elmo sorang2 dia sambil main....kalau dengar dia nyanyi nak tergelak sebab dia nyanyi cara dia kikiki...tapi bunyi tetap ada tau....




Lagu nie....dia memang suka...aku tgh update entry nie...syifa ada sebelah dah terjerit2 suruh bukak....kikiki....tak sabar nak tgk...pasni terpaksalah aku tutup blog aku bagi dia tgk....


My Note: Besok ajerlah aku terjah korang....nak buat review tentang ada orang edit blog...tapi tunggu dululah....layan syifa kejap dah tak sabar nak tgk elmo kat youtube...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Uv Untuk Bulan Oktober

Author : Cik Rose Cute | 10:32 AM | 58Total Comments |
Minggu nie memang busy betul....nak balas jejak korang pun semput...nak layan famili aku lagi...memang pening kikiki...Kadang2 tue hubby aku bising jugak asyik mengadap komputer jer kalau ada waktu terluang....Tapi nak camna...sebab aku dah bukak ambik tempahan edit blog...tue yg busy sangat tue...ada satu blog lagi aku belum  siapkan design blog dorang...Sebelum aku melalut lebih lagi...jom usha uv aku untuk bulan oktober...

Minggu lepas punya uv....apa pendapat korang...aku tak reti sangat benda2 cam gini....

Minggu nie punya....

My Note:Terima kasih kat korang yg sudi jenguk sini....tanpa korang takadalah uv nie...betul tak?kikiki

terima kasih jugak yg klik nuffang aku...




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa

Author : Cik Rose Cute | 8:55 AM | 47Total Comments |
hanifidrus

Pagi2 lagi aku dah join segmen kikiki,segmen nie di anjurkan oleh yana ....Ada sesiapa nak jadi bloglist yana boleh join sekali...Just klik jer banner di atas ya...


My Note: Sekarang nie...aku slow2 balas kunjungan korang....




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Cermin Mata Hitamku

Author : Cik Rose Cute | 8:03 PM | 33Total Comments |
Rindunya....kebelangkangan nie aku busy sikit....tue yg tak sempat jejak korang yg komen sini....Pasni...Insya Allah aku jejak korang....Aku kalau malam mengadap komputer dari lepas maghrib sampai pukul 9.00 jer...dah lari tajuk nie kikiki....Tajuk cermin mata hitamku...aku sajer buat tajuk tue...sebenarnya Syifa yg bergaya pakai cermin mata hitam....

Nampak tak pipinya kena gigit nyamuk pastu dia garu sendiri....dah tinggal parut

Tengok kesan pen kat pergelangan tangan...dapat pen conteng tangan kikiki

Bergaya sikit...

Cermin mata hitam nie besar....cermin mata nie kepunyaan si kakak....Bila naik kereta mesti syifa ambik spek mata tue terus suruh kita pakaikan...


Sementara menunggu Abah pergi keluarkan duit kat ATM...sambil2 tue aku snap gambar dalam kereta...

My Note:Kat sini hujan dengan petir kat korang sama ke? dalam pukul 2.00 lebih aku off komputer takut kena sambar petir...




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Tempahan Blog

Author : Cik Rose Cute | 6:25 PM | 26Total Comments |
Assalamualaikum...Tempahan Di buka

Saya Cik Rose Cute amat menghargai minat anda terhadap perkhimatan service design blog/blogshop untuk kelihatan kemas dan comel.Jika berminat untuk menempah boleh hubungi saya


  1. Email:ccherosliza@yahoo.com (jarang bukak)
  2. Facebook:https://www.facebook.com/cherosliza.chemat
  3. Fanpages:https://www.facebook.com/pages/Cik-Rose-Cute/204433113035511
  4. Whatsapp:017-6302950



Perkhimatan yang di sediakan

Blog/Blogshop design package



Upah Banner-rm 5.00
Timeline Cover sahaja-rm 5.00
header sahaja-rm 5.00

Terima Kasih...kerjasama anda amatlah di hargai


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Body Template 2 blogger

Author : Cik Rose Cute | 9:21 PM | 53Total Comments |
Hari nie dapat jugak aku siapkan blog 2 orang blogger tau...berpeluh-peluh ketiak aku...kikikiki...Jom kita tengok hasilnya kawai ke tak kawai...

Blog pertama aku menerima tempahan dari blog Kak Tini dia tak kisah kaler apa pun...kiranya tema kak tini bebas....hihihihi lagi senang  nak aku edit...

Blog kedua aku menerima tempahan dari Yana Aina dia nak design cam blog aku tapi kaler yg dia request hijau pucuk pisang + pink...akhirnya....korang tengok sama tak gan blog aku kikiki kalau korang nak tempah email aku ya...tak mahal...full template rm 10.00 semua aku buat...korang nak design camna...(cam teror sangatkan...)

ccherosliza@yahoo.com atau add kat fb...

My Note:Komen korang pun aku belum publish lagi....ada kat 70 komen huhuhu....tak terkejar aku....tak per slow2 aku balas balik kunjungan korang ya...Terima kasih kerana sudi beri komen dan berkunjung ke sini....sayang you all ketat2...(bodek kikiki)


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ