Budak Cute

Author : Cik Rose Cute | 1:46 PM | 47Total Comments |
Dah pukul 1.00 menghampiri pukul 2.00...Sebenarnya komputer nie siap semalam...tapi still loading lambat jugak....pastu aku godek2 sendiri...akhirnya.....nanti aku cerita....sekarang nie excited nak snap gambar syifa...pembuka entry pertama selepas komputer dah okey...korang layan jerlah budak pipi tembam nie....

Hai! Saya budak melayu terakhir...ada sesiapa ingin jadikan saya anak menantu tak? kikiki

saya nak ibu saya pakaikan tudung nie...terus ibu saya snap gambar....comel tak?

Allahhuakbhar....angkat takbir nak sembahyang....betul tak cara saya nie....

My Note:Syifa nie suka mengambil tudung kakaknya dan suruh kita pakaikan di kepalanya....kalau kita tak nak dia paksa jugak kikikiki....lepas dah pakaikan tudung di atas kepala dia.....terus lambai sambil mulutnya sebut "bye-bye".....begitulah karenahnya sekarang....dah pandai merajuk....tapi  senang di pujuk...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

komputer masuk wad

Author : Cik Rose Cute | 1:42 AM | 50Total Comments |
Dah berapa kali komputer aku masuk wad....malam nie komputer aku kat wad...petang tadi aku gan hubby aku hantar....kesian pulak kat komputer tue tido sorang2...biasanya ada peneman setia....tak mengapalah....kau duduk kat wad tue lama2 sikit ya....biar betul2 sihat kikiki nanti aku pegi ambik...kalau ada doktor call suruh angkat kau balik....



my note:aku akan terjah korang slow2 walaupun aku tak pandai guna tab...harap korang setia datang ke blog aku.....terima kasih kepada yg rajin datang komen....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Salah eja atau type...

Author : Cik Rose Cute | 3:26 AM | 55Total Comments |
dah pukul 3 pagi....mata tak mau lelap....dengan bertungkus lumus aku membalas jejak korang yg singgah sini....
Terlebih dahulu aku nak minta maaf kat korang..kalau komen aku salah eja kat blog korang ya....almaklumlah aku balas jejak korang guna tab aku yg comel nie....
komputer aku masih sewel...hari ahad lepas baru in store tapi still masih sewel...dahlah bayar rm 50.00 sekali in store rabak duit hubby aku....(nasib baik hubby aku memahami isterinya yg tercinta kikiki)
Malam tadi hubby aku bising...dengarnya...hubby aku nak pi hantar kedai yg kitaorang pergi hari tue...kalau dorang charge jugak aku tak tahulah....Hubby aku cakap...kalau dorang charge tak payah....buat rugi jer...tetap tak okey.....


my note:boring betul guna tab nie....dahlah kecik....terbeliak mata aku nak type  huruf2 nie...dah lama aku pakai tab nie...tapi still tak tahu guna....nak ambik gambar dari tab nie nak letak dlm entry pun..aku tak tahu lagi....huhuhu....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Sorry

Author : Cik Rose Cute | 4:25 PM | 40Total Comments |
lama betul...aku menyepikan diri.....Almaklumlah.....syifa demam....hari nie baru okey.....dan aku juga sibuk design blog cik sweety yg belum siap lagi....aku rasa siapa yg singgah blog cik sweety...pasti tahu tentang nie...terima kasih yg datang follow blog nie dan juga komen....walaupun aku menyepi...waiting komen ada dekat 90 lebih orang yg belum aku publish.....huhuhu....dah siap design blog cik sweety..pasti aku terjah blog korang....Lambat edit blog sebab komputer aku nie asyik hand jer....tak tahu kenapa...hari tue hantar repair tukar program baru....aku type nie pun guna aku punyer tab.....Okeylah   aku chow dulu....aku harap cik sweety sabar menunggu blognya siap ....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ