Edit Blog Si MataTajam

Author : Cik Rose Cute | 4:25 PM | 23Total Comments |
Aku balas nak membebel panjang...Korang layan jerlah picture kat bawah sebab mengapa aku tak post entry hari nie....





Blog yang aku edit nie adalah blog Si Matatajam atas permintaannya....M jugak tanya berapa bayaran jika aku edit blog? Sebab sebelum nie...ada jugak aku edit blog blogger lain...aku cakap bayaran secara topup jer..lagi senang....hihihi Semoga M Berpuashati dengan hasil kerja aku yg tak berapa kreatif nie...

My Note: Sesiapa yg nak upah edit jugak boleh send msg kat FB

Click HERE to earn extra money!

 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Siapalah Saya Di bandingkan Dengan Datuk K

Author : Cik Rose Cute | 10:20 AM | 40Total Comments |
Korang ada baca tak? tentang survey di portal murai.com.my yang bertajuk Suami Artis (bukan Selebriti) paling popular?,


aku ada baca ....yg paling terkejut suami Irma yg paling popular....mcam tak cayakan....padahal suami Irma baru kita kenali....Tapi aku suka dengan sikap suami Irma yang rendah diri...kat bawah adalah kata2 suami Irma...untuk share gan korang..



"Apa saya nak cakap. Alhamdulillah. Glamor ke saya ni? Sebenarnya, saya tak tahu nak komen apa. Bagi saya, glamor itu tidak penting. Bagaimanapun, segalanya sudah diatur oleh Allah.

"Kalau orang dah undi saya sebagai yang paling popular, saya terimanya. Hanya lafaz terima kasih saja yang mampu saya berikan. Terus-terang, saya amat terkejut," katanya kepada murai.com.my.
Rendah dirikan....dahlah hensem...untung irma...

"Saya rasa Datuk K lebih popular dari saya dan layak berada di tangga paling atas. Saya pun sangat menghormati Datuk K. Terus-terang, saya tidak pernah jumpa dengan calon yang lain.

"Sebaliknya saya hanya tengok mereka di kaca TV saja. "Datuk K layak kerana dia suami kepada penyanyi nombor satu negara, Dato Siti yang sangat glamor di Malaysia. Datuk K pun antara figura yang dikenali," ujarnya. Dalam pada itu, Redza menerima komen peminat yang merasakan dia tidak perlu menerima tawaran menjadi pengacara TV.

petikan : murai.com
 My Note: Just share gan korang...
Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Pendapat Sop.Name.My Tentang Blog Aku

Author : Cik Rose Cute | 8:46 AM | 16Total Comments |
Hai! selamat Pagi dan Assalamualaikum buat rakan2  blogger alam maya.Kat taman perumahan aku hari nie cuaca elok di sinari suria pagi yang cantik sangat2....Alhamdulillah..cuaca hari nie baik..tiada tanda2 mendung.
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/ 

Kenapa ada gambar blog aku?korang mesti tertanya2kan....Sebenarnya aku nak kongsi gan korang apa komen SOP.NAME.MY tentang blog aku.....Dah lama aku tunggu blogger nie komen blog aku...aku nak tahu jugak apa yg tak okey tentang blog aku nie...hihihi...kalau orang tak komen mana kita tahu blog kita okey ke tidak..betul tak? kat bawah adalah tentang blog aku di review...korang baca ya...




Mohon maaf kerana semalam terlepas membuat review blog kerana penjelasan di entry di sini.
Hari ini blog review diteruskan dengan blog yang comel lote sama seperti pemiliknya iaitu Blog Cik Rose Cute. Nama pun 'cute' mestilah comel bukan? Hehehehe

Satu lagi blog yang direview berwarna pink! Banyak blog yang guna warna pink rupanya [sengih kerang  busuk] Agaknya kalau Sop pakai template pink, cam ner? Sebab pengaruh review blog warna pink! [ader ker] Huhuhu

Blog Cik Rose Cute dikategorikan sebagai blog peribadi dan lifestyle yang bercerita tentang diri, keluarga dan gosip [betul ker gosip?] Blog telah bermula sejak tahun 2010 ini mempunyai tarikan tersendiri. Blog yang ceria dan pemiliknya rajin menulis juga. Pengikut telah hampir ke 2000 orang. Apa kata anda follow juga bagi cukup 2000 tersebut! Hehehehe

Blog Cik Rose Cute tiada masalah bagi Sop [sebab pemilik dia cute kot? Hehehe] kerana Cik Rose telah menyusun widget dengan baik kecuali side menu dan side ads yang agak menggangu permandangan.

Yang lain berkeadaan baik, punyai identiti dan aktif menulis. Review mengenai prestasi blog Cik Rose Cute dilihat melalui http://www.woorank.com/en/www/hairuliza-anakku.blogspot.com

Mungkin rakan-rakan ingin bagi pendapat?
Sila terjah dan nyatakan pendapat rakan-rakan pula :)




My note: Terima Kasih kepada SOP.NAME.MY kerana review blog nie.....


Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen: Follow Blog Kamu!!!

Author : Cik Rose Cute | 8:44 PM | 24Total Comments |

 Jom! Join Segmen yang di anjurkan oleh



SYARAT-SYARAT:
1. Blogger dari Malaysia sahaja.
2. Blogger lelaki dan perempuan.


5. Add FB Charlie - BARBIE LENS
6. Tag seorang blogger dan pastikan diaorang tahu.

7. Copy BANNER dan backlinkkan ke entry segmen Charlie ni.

8. Tinggalkan link entry korang kat kotak komen beliau...

9. Nyatakan berapa ramai follower korang.
  CR tag: Izan Mama Mia
dan semua pengunjung Blog CR
Follower CR sekarang 1958

Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3

Author : Cik Rose Cute | 8:36 PM | 24Total Comments |

Hari ni ibu nak join satu lagi segmen.Nak Join Klik Banner Di atas

Segmen  ini anjuran Miss Z. 
Syaratnya mudah dan ringkas je.
 Bilangan follower:1958
Negeri asal: Terengganu Darul Iman
Jom join ramai-ramai..

Tarikh tutup:
10 September 2012, jam 2.00 petang


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Cik Nuff Sedekah BE

Author : Cik Rose Cute | 1:46 PM | 27Total Comments |
Alhamdulillah...Cik nuffang baik hati...Aku tak tahu sangat pasal nuffang nie....Just nak share gan korang dan berterima kasih kepada cik nuffang...

Pertama Kali Buat entry pasal nuffang...Aku pun konfius Be ke Campaign kikiki...Thanks yg beritahu..

Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Artis Muslimah

Author : Cik Rose Cute | 2:10 PM | 27Total Comments |
Mereka berdua tidak jemu di pandang....terserlah kelembutan di sebalik tudung mereka pakai....cantik sungguh....Bila aku tengok gambar nie sekali imbas...mereka berdua seperti adik beradik kikiki....terlebih sudah aku nie....
Diana Amir                                    Heliza Helmi

 
Korang mesti kenal mereka berdua...kedua mereka menepati ciri2 seorang muslimah yg sejati....Siapa sangka Diana Amir yang dulu hot giler.....sekarang menjadi seorang muslimah yang sejati...Semua itu sudah tertulis oleh Allah....
My Note:Suka pulak tengok gaya mereka bertudung....aku nak pakai tak reti kikiki

Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Farid Kamil Dan Diana Danielle Dah Bertunang..

Author : Cik Rose Cute | 1:18 PM | 10Total Comments |
Berita yang sangat2 mengembirakan....Akhirnya pasangan nie mengikat pertunangan...Semoga jodoh mereka kekal hingga ke jinjing pelamin....Amin...


Ahad lalu, Farid Kamil & Diana Danielle selamat mengikat tali pertunangan di kediaman aktress tersebut di Damansara, PJ selepas bercinta tiga tahun.
Berita Harian melaporkan yang dalam majlis tersebut Diana Danielle menerima sebentuk cincin yang di’sarungkan ibu Farid Kamil sendiri sebagai tanda pertunangan.
Ibu Diana Danielle, Norsiah Ramli berkata beliau bersyukur kerana majlis yang di’rancang sejak sebulan lalu telah berjalan dengan sempurna & bahagia melihat anak’nya.
Berkenaan tempoh pertunangan, pasangan ini di’jangka bakal berkahwin dalam tempoh setahun daripada sekarang & majlis pertunangan ini juga sebenarnya rahsia.

Norsiah Ramli turut mengatakan yang majlis pertunangan ini berlangsung secara senyap atas permintaan Diana Danielle & Farid Kamil sendiri dan hanya di’hadiri keluarga terdekat.


My Note: Gembira bila dengar artis nak kawin hihihi

 
Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Gambar Raya 2012

Author : Cik Rose Cute | 9:17 AM | 23Total Comments |
Assalamualaikum....Selamat pagi....kat sini mendung..mungkin tanda2 nak hujan....tapi still hujan tak turun lagi....tau....kat tempat korang hujan tak? takpun awan mendung....kat Terengganu sekarang mungkin hujankan....tak lama lagi musim tengkujuh kat Terengganu.

hihihi dah lari tajuk....korang mungkin dah cerita pasal rayakan...aku baru hari nie nak cerita pasal raya....gara2 komputer aku sakit terpaksa di operate kat hospital....(buat lawak bodoh ) memang rabak duit hubby aku...nasib baik hubby memahami diriku kikiki...sayang dia ketat2 supaya lain kali komputer aku sakit boleh operate lagi....

nak citer pasal raya....Emmm tak ada yang menarik sangat....di sebabkan aku beraya rumah mil...tak adalah story yang best sangat....cuma biasa2 jer...cam korang jugak beraya...bila pagi sembahyang raya pastu pergi kubur...balik makan juadah hari raya....Aku taklah kekubur...hubby gan keluarganya menjenguk kubur arwah bapak mertua aku dan saudara2nya.

 Ini sajer gambar beraya kami sekeluarga....taklah bergambar sangat....kikiki tak ada siapa yg nak jadik cameraman....masing2 sibuk melayan anak2...dan makan...harap korang dapat menjamu mata menatap gambar2 famili kecik aku....Rasa2 kalau terserempak kat shopping mall boleh kenal tak? kikiki.....Yang ada botol tue...anak kedua aku haziq...dia memang suka kebab puting....Tapi sekarang botol tue..aku dah buang...rimas aku tengok asyik kebab botol....giginya pun dah ke depan sikit...Kadang2 tue si haziq nie menanya jugak mana pergi botolnya....aku jawab lipas bawak lari kikiki...logik tak? si haziq nie takut lipas...sebab itu aku cakap camtue....Panjang pulak aku membebel...almaklumlah dah lama tak berblog kikiki...harap korang enjoy ya....

My Note:Bulan puasa berat turun...Dah habis puasa berat naiklah pulak...hihihi...banyak sangat open house...makanan pun sedap2....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Kembali Berblog...Seronoknya....

Author : Cik Rose Cute | 1:56 PM | 32Total Comments |

My Note:Pembuka kata2 komputer dah Okey....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ