komputer terpaksa hantar kedai....

Author : Cik Rose Cute | 9:44 AM | 32Total Comments |
malam tadi...hubby aku bawak balik desktop dari rumah kawannya....pastu dia pesan kat aku jangan usik komputer.....besok nak hantar kedai....ada yg rosak....katanya...Alahai!.....lambat lagilah aku nak terjah blog korang dan rindu nak baca entry korang yg sibuk story pasal raya.....
Aku memang ada telefon tab...tapi tak seronoklah.....sebab kecik...tak puashati.....huhuhu....sedih pulak....my hubby selalu perli....Ibu tak dapat berblog....hihihihi...aku diam jerlah....dalam hati....rindu nak berblog balik cam dulu memang membuak-buak kau.....hihihi....tak mengapa....sabar....nanti okeylah komputer aku tuekan.....

My Note:
sesiapa yg follow....blog nie.....jangan risau....nanti aku follow korang balik....kalau korang tinggalkan jejak korang......Esok merdeka.....Selamat Menyambut Merdeka.....Yang pasti....kita tetap kawan di alam maya.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

komputer rosak!!!!

Author : Cik Rose Cute | 7:09 PM | 31Total Comments |
rindunya kat korang......dah lama aku menyepikan diri.....aku bukan sajer2 nak menyepikan diri...komputer yg selalu aku guna tue selalu hand..
terpaksalah...hubby aku suruh kawannya godek....dah nak masuk 3harilah komputer tue berada di rumah kawan hubby aku..tak ada komputer mrmang boring hihihi...hari nie aku publish entry guna telefon s2 hubby aku punya....kalau silap type tue sorry ya....nak story pasal raya pun tak dapat.


bila komputer aku okey...bolehlah aku story psl raya.....nak terjah korang pun kena slow2.....terima kasih kerana sudi singgah ya.....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ