Edit Blog Norzie Hany

Author : Cik Rose Cute | 7:04 PM | 19Total Comments |
Komen korang aku belum publish lagi....adalah kat 70 komen...yg aku belum jejak lagi....Mungkin malam nie kot....Sorry ya...nanti aku balas jejak korang....Aku baru siap edit blog akak norzie....Akak norzie minta tolong edit blognya...Akak norzie bagi upah FM...Terima kasih ya kak....




Kalau korang nak terjah dan follow  blog kak norzie klik SINI  Selamat berbuka puasa ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Cutenya Anak Jimmy

Author : Cik Rose Cute | 8:01 AM | 43Total Comments |
Gambar Wajah Comel Zahrah Rania Shanley? Gambar terbaru cahaya mata Jimmy Shanley, Zahrah Rania Shanley yang kini telah berusia setahun.

Dalam pada kisah rumah tangganya yang sedang bergolak, Jimmy Shanley tidak melupakan tanggungjawabnya sebagai seorang bapa.Zahrah Rania Shanley yang kini telah berusia setahun. Comel kan?

Note:Pagi2 nie...aku malas sikit nak berblog...sejak bulan ramadhan nie....faham2lah ya...aku nak Zzzzzzz hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Akhirnya Botak(Johan) Mengaku...

Author : Cik Rose Cute | 8:16 AM | 41Total Comments |
Semalam dok kecoh satu Malaysia pengakuan dari Johan As'ari tentang hubungan cinta beliau dengan Nabila Huda yang tertitle 'J' .  Sebenarnya, sebelum ini johan ada mengaku tentang ciri2 wanita yang akan di dampinginya....Dalam ciri2 tue ada tertulis dia tak nak status 'J' dan johan jugak buat penafian tentang hubungannya dengan nabila...  Jawapan standard mereka berdua biasalah..., "teman tapi mesra".
Tapi kalau korang tengok dari gambar2 dan kemesraan yang ditunjukkan mereka berdua sebelum ini,  rasanya memang ada sesuatu somethinglah.  Bila Johan pulak buat pengakuan di twitter "Aku menjagamu di seluruh hidupku", maksudnya memang  jelaslah johan akan menjaga nabila seluruh hidupnya hihihi...Kita doakan saja buat mereka berdua...



( semua gambar ehsan cik google )


Nota Ibu Pink:Semoga mereka berdua bahagialah hendaknya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Cantiknya Sungai

Author : Cik Rose Cute | 11:58 AM | 40Total Comments |
Kalau korang tengok gambar sungai nie...mesti teruja nak mandikan...Aku terjumpa gambar sungai nie pun aku teruja...Kalau ada kat Malaysia mesti best berendam dalam sungai sebegini cantik...

color water crystal river 02 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 03 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 04 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 05 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 06 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 07 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)



color water crystal river 08 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 09 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 10 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 11 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 12 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 13 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 23 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 34 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
color water crystal river 37 Sungai Kristal   Sungai tercantik di Dunia (16 Gambar)
SubhanAllah, MasyaAllah, dan Allahuakbar.. - itu matlamat yang jelas bila tengok gambar-gambar ini. Tapi kat Malaysia , apakah Sungai tercantik yang terdapat di Malaysia..? Kalo ada pun mungkin tidak dapat tandingi gambar Sungai di atas. Betul tak??

Note Ibu Pink:
Nama diberi Cano Cristales- Sungai Kristal. Wujud di Selatan rantaian Gunung di Macarena, Colombia dan terus mengalir hingga ke Sungai Guayabero.
Apa yang menariknya..sungai ni lawa dan tercantik kerana mempunyai lima warna unik – Kuning, Biru, Hijau, Hitam dan Merah...Korang tengok sungai nie sejuk tak mata korang?...Selamat Berpuasa..


Sumber : Klik Sini


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Aku Dah Boyot

Author : Cik Rose Cute | 6:03 AM | 50Total Comments |
hihihi...cute jer aku tengok kucing nie....bersandar kelesuaan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Doa

Author : Cik Rose Cute | 6:02 AM | 15Total Comments |
Semoga kita semua bahagia bersama keluarga....Amin


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Rita Rudiani Bakal Berhijab

Author : Cik Rose Cute | 5:56 AM | 15Total Comments |


Wah!! sejuk hati bila dengar.... artis nak berhijabkan...Lagi2 Rita Rudiani...Aku terbaca kat Fb tadi terus aku nak share gan korang....

"Insya Allah,suatu hari nanti saya akan berhijab.Terus terang saya ada terfikir untuk kearah itu.Kalau boleh biarlah saya bertudung dengan atas kerelaan hati tanpa ada paksaan orang lain".Kata Rita kepada murai.com.my.


Rita rudiani kalau bertudung cantik jer aku tengok...betul tak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Ragam Syifa Depan Komputer

Author : Cik Rose Cute | 7:03 AM | 50Total Comments |
Korang mesti dah sahurkan....Aku lepas sahur sementara menunggu waktu subuh...mengadap blog kejap hihihi....Ada tak korang cam aku?...Dua tiga hari nie..aku asyik story pasal syifa jer...harap korang tak jemu okey....

Korang nak tahu..pantang pintu bilik ke tiga terbukak...laju jer si kecik nie masuk nak panjat kerusi komputer...

Tengok jarinya...menekan keybord hihihi...
Nie korang tengok satu tangan satu jarikan...kadang2 tue dua tangan  dua jari atas keybord duk menekan...

Baru dia perasan...ibunya snap gambar hihihi terus pandang kamera....

P/S:Budak2 sekarang...kecik2 dah pandai...dulu budak besar nie..tak tahu buat apa lagi...kan...memang perbezaan jauh...budak dulu dan sekarang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Syifa Layan Diri

Author : Cik Rose Cute | 12:33 PM | 28Total Comments |
Salam Ramadhan untuk semua....Aku baru jer lepas balas jejak yg datang komen kat blog aku...ramai betul yg mengomen....Terima kasih ya....Dah balas jejak korang..baru aku post entry...Hari nie aku nak share gambar syifa....Jom layan...

Semua gambar kat atas sewaktu dia makan...Yg aku suka gan syifa nie...dia makan makanannya tak tumpah tau....Kalau Sikakak waktu kecil...bila makan jer tumpah..pastu habis bertaburan atas lantai...itulah ragam sikakak...hihihi...

P/s: anak pertama,kedua dan ketiga...perangai lain2kan...Siapa sokong? hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ