Biar Mimpi Sampai Ke Bintang

Author : Cik Rose Cute | 7:26 PM | 12Total Comments |

saper ada  tgk citer  kat atas  nie? Best jugak tengok cerita nie tau....Apalagi heronya hensem....Aku memang suka tengok Randy Panggalila nie mukanya ala2 selamba tapi hensem hihihi.....Aku mula minat Randy sejak aku tengok sinetron "Nada-nada Cinta kat Astro.....SEbelum nie randy dah banyak berlakon sinetron..tapi tak layan sangat hihihi Boleh di katakan best jugak cerita nie....Aku tengok Randy tak kekok berlakon dengan pelakon kita kat Malaysia nie....

 Aku suka dengan kinah yang sengal tu..nak cakap omputih  tapi entah apa2 di sebutnya.......present dia sebut presten...macam tak logik la kan tapi sengal2 kinah dia kaya dalam cerita tue....Kinah nie bukan heroin tau  kinah nie kawan baik gan  heroin dalam cerita nie....Korang tahukan siapa heroinnya.....syok jugak tengok muka ... slenger macam tu...Boleh dia tak suka iPad sebab ipad tu tak ada  keyboard cam komputer  hihihi lawakkan.......Ada ke orang kaya perangai cam gitu erk??

Waktu aku tengok cerita nie...memang aku layan betul2...Romantik jer aku tengok Randy..... Cik hubby aku bengang jer dengan aku....Sebab kusyuk melayan movie nie.....

p/s: Ada sesiapa tengok ke? kalau tengok cerita nie...apa pendapat korang best ke tidak?? "Smile Be Happy"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Jadik jugak Yusry Gan Lisa Surihani nie ya....

Author : Cik Rose Cute | 2:40 PM | 6Total Comments |
Al-hamdulillah....Kalau dah jodoh tak kemana ya.....Okey, mesti ramai dah tahu pasangan ini telah membuat pengumuman tarikh istimewa untuk mereka di satukan....Aku sajer nak share jugak gan korang....Aku memang suka Lisa Surihani...Tarikh untuk mereka disatukan pada 23 Februari tahun depan...Tempatnya di masjid Tuanku Mizan, Putrajaya...



Majlis Resepsi akan berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 26 Februari dalam satu majis yang serba sederhana.....Okeylah tue.....Jangan pulak buat majlis besar-besaran....setahun dua tahun dah cerai berai....tak gitu..hihihi Contoh!! Sebelum nie Yusry gan Erra....Apa Kess!!!

P/S: Semoga perkahwinan kali nie akan berkekalan buat Yusry....Amin....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Petang hujan...

Author : Cik Rose Cute | 3:49 PM | 7Total Comments |
Hai!!tempat korang hujan jugak ke? kat sini asal petang hujan...tak dapat la bawak anak pegi taman main2....aku bukak blog kejap jer...Pasni nak goreng keropok keping...Cik hubby aku kirim dengan budak Kelantan...Hujan2 nie..mesti laparkan....Malam nanti kot...kalau sempat aku terjah korang....Tapi kejap jerlah....Sebabnya aku nak tengok Maharaja Lawak....Katanya Adlin dah terkeluar erk...Aku tak berapa suka gan lawak Adlin hihihi Korang Suka Tak??..Menyampah adalah.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Comelnya Anak Tom Cruise & Katie Holmes

Author : Cik Rose Cute | 4:27 PM | 12Total Comments |
Suri Cruise.
ANAK kepada pasangan Tom Cruise dan Katie Holmes iaitu Suri Cruise diumumkan sebagai anak selebriti paling berpengaruh di Hollywodd dalam satu kaji selidik yang dilakukan oleh Daily Beast.
Pengaruh Suri diekori rapat oleh anak perempuan David dan Victoria Beckham iaitu Harper Seven Beckham yang berada di tempat kedua senarai itu.
Antara penyebab mereka tersenarai adalah berdasarkan populariti menghiasi majalah-majalah dan selain ibu bapa mereka menjadi tumpuan ramai.
Nama lain yang tersenarai adalah seperti Shiloh, Max Anthony, Mason Disick dan Jayden Federline.
Berikut adalah senarai 10 anak selebriti yang paling berpengaruh di Hollywood.
1. Suri Cruise (anak kepada Tom Cruise - Katie Holmes)
2. Harper Seven Beckham (David - Victoria Beckham)
3. Shiloh Jolie-Pitt (Brad Pitt - Angelina Jolie)
4. Max Anthony (Marc Anthony - Jennifer Lopez)
5. Mason Disick (Scott Disick - Kourtney Kardashian)
6. Honor Marie Warren (Cash Warren - Jessica Alba)
7. Cruz David Beckham (David - Victoria Beckham)
8. Vivienne Jolie-Pitt (Brad Pitt - Angelina Jolie)
9. Violet Anne Affleck (Ben Affleck - Jennifer Garner)
10. Jayden Federline (Kevin Federline - Britney Spears)

Comelkan Suri nie....Waktu mengandung nak letak nama anak aku suri...tapi tak da maksud....Tak jadik....Letak nama "Nur faqihah  Syifa" Maksudnya memang Best hihihi...Sorry aku tak jenguk korang kesibukan melanda diriku hihihi....Nanti aku terjah korang habis-habisan okey....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Doa Cinta

Author : Cik Rose Cute | 3:06 PM | 14Total Comments |
Ya Allah... 
Saat aku menyukai seseorang, ingatkanlah aku akan ada akhir antara kami agar aku tetap bersamaMu Yang Tidak Pernah Berakhir...

Ya Allah, 
jika aku mencintai seseorang, temukanlah aku dgn orang yg mencintaiMU lebih dari dia mencintai aku agar bertambah kekuatan cintaku pada diriMU..

Ya Allah, 
ketika aku sdg jatuh cinta pada seseorang, jagalah cinta itu agar ia tidak melebihi cintaku padaMU Yang Satu.. 

Dan sesungguhnya Ya Allah, 
ketika aku mengucapkan lafaz "aku cinta padamu", biarlah ku lafazkan itu pada insan yg hatinya tertaut padaMU agar diriku tidak jatuh dalam cinta yang bukan keranaMU... 

Sesungguhnya Engkaulah Tuhan Yang Maha Tahu apa yg terbaik buat dunia dan akhiratku.. Aminn..



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ