Semalam Masukkan Duit Lya Kat Maybank (Jusco)

Author : Cik Rose Cute | 10:32 AM | 9Total Comments |
Hari nie..nak story sikit...sepatutnya nak buat semalam tapi tak kesempatan kerana sibuk join contest hihihihi....
Kebetulan Cik hubby cuti...semalam bawak syifa pegi klinik untuk check 4 bulan punyer...,4 bulan tak kena cucuk...5 bulan nanti kena cucuk.Lepas bawak Syifa pegi klinik langsung ambik kakak dari sekolah terus ke bukit tinggi untuk masukkan duit Lya.Tak best tunggu lama2...barang dah sampai tapi belum bayar lagi hihihi..korang layan jer la...gambar yang aku snap nie.....aku baru fist time try shawl..jadi model jak....


Sementara menunggu kakak aku snap gambar aku sendiri  hihihi
Waktu nie  syifa tengah tido....
Syifa gan Abah....Syifa tak nak pandang  handphone sebab nya
sibuk pandang ikan emas kat dalam kolam tue
Taman Kat dalam Jusco  Bukit Tinggi
Lepak kat sini...sambil  menikmati  Aiskrim Dan Mc D
Tak sanggup nak makan KFC...ada kes hari tue huhuhu
Sempat lagi aku snap gambar ku sendiri...
hihihi
Dah kurus sikit  (perasan  hihihi)
Dengan  Haziq
Dengan kakak  
Dah puas tengok Ikan baru pandang
Shawl yang baru beli 1...terus menpergayakannnya
kau...
jadi model jak boleh...
Shawls yang kedua comelkan...murah jer
rm 7.00 camtu la...
Nampak tak gelang tangan warna  silver tu..
tu cik hubby beli kat Jepun hihihi
Layan jer la.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ