Like Gambar Syifa

Author : Cik Rose Cute | 5:08 PM | 32Total Comments |
Lawak betul....ingatkan syifa tak boleh join...sebab syifa tak pakai topi...cuma kepit rambut jer....bukak2 facebook ada pulak gambar dia .......ibunya tak tahu hihihi Tapi ada jugak orang yang sudi   LIKE  hihihihi   dekat FACEBOOK....Kalau korang kesian kat Syifa bolehlah like...

LIKE MOMBLOGGERSPLANET :  http://www.facebook.com/mombloggersplanet

Pastu baru boleh LIKE  gambar  Syifa :  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&set=pu.2909915054238&type=1&theater


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Ada Yang Berminat...

Author : Cik Rose Cute | 3:03 PM | 7Total Comments |
http://adyshariz.blogspot.com/
Siapa suka join Contest, giveaway atau ga...boleh klik  kat atas okey......Tolong Promote hihihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Syifa Dalam Walker...(3 Bulan Lebih..)

Author : Cik Rose Cute | 11:32 PM | 20Total Comments |
Selamat Malam semua blogger yang belum tido hihihihi...Udah lama aku tak story pasal anakku yang cute miut tu....(perasan giler...Siapa lagi nak puji kalau tak ibunya ) Korang mesti tahukan......Si syifa....Dia sekarang udah duduk di dalam walker dah....kalau Abangnya si haziq dulu...tak nak kalau baya syifa duk dalam walker....Menangis-nangis bila masukkan Abangnya Si haziq dalam walker hihihi..Tapi Si haziq cepat jalan...9 bulan lebih dah jalan....mungkin tak duduk dalam walker kot....Entahlah....(hai....Dah lari topik ni....cerita pasal syifa ke Abangnya hihihihi) Okeylah aku tak nak story panjang-panjang korang tengoklah beberapa keping gambar Syifa dalam Walker okey..


Ni gambar Syifa Tengah tido Dalam keta...


Suka hisap jari...
Tadi aku cakap nak tunjuk gambar syifa dalam Walker kan.....Rupa-rupanya aku tak masukkan lagi gambar tu huhuhu dahlah my husband bawak camera tu pegi Jepun....Haru-Biru Betul....Ingatkan dah masukkan....huhuhuhu puas tadi aku belek-belek.....

P/s: Lain kali aku up-load gambar syifa dalam walker okey...korang tengok jer la..dulu gambar syifa tengah tido tu....LAYANNNNN


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Boleh Caya Ke Story Kat Bawah Ni?????

Author : Cik Rose Cute | 1:11 PM | 8Total Comments |
Salam Kenal. 
Harap balas ke email pribadi saya..  rosdiana60@hotmail.com  
Saya Rosdiana. A.C. Saya tinggal dan bekerja di London,Saya menikah dengan seorang pria warga negara Amerika. Kami hidup dan tinggal di London .Setelah lama berumah tangga ternyata suami saya sudah menikah dengan  wanita lain, wanita itu salah seorang warga negara Amerika,mereka kenal dan menikah sebelum suami saya bertemu dengan  saya. Dia tidak memberitahukan hal ini kepada saya sebelum kami kenal dan berniat  menikah. Jadi saya berstatus istri kedua.
Saya bekerja di perusahaan suami saya sebagai akuntan. Saya memegang bagian account. Saya berencana untuk memindahkan uang pemberian nafkah suami saya yang  berjumlah sebesar total £ 2,000,000.00 GBP [Dua Juta Pounds Inggris] keluar dari perusahaan ini untuk masa depan saya di Indonesia dan untuk hidup anak cucu saya jika suami saya menceraikan saya karena pengaruh  istri pertama
Saya hidup bahagia dengan dengan suami saya ini,tapi jujur istri pertamanya telah memberi saya neraka di rumah kami. Sebagai istri kedua saya hanya mempunyai setengah uang dan harta pemberian dari nafkah suami saya terhadap istri-istrinya,Saya berencana untuk memindahkan uang suami saya ke Indonesia, negara asal saya dilahirkan.Kenapa saya ingin melakukan hal itu dengan alasan,jika saya tidak bertindak cepat sekarang, saya akan kehilangan segalanya dalam satu detik karena pengaruh dan perlakuan istri pertama.
Apabila saya tidak bertindak sekarang, saya takut akan ada masalah ketika suami saya kecelakaan atau meninggal dunia secara tiba-tiba,karena istri pertamanya memiliki semua koneksi di perusahaan kami ini.
APAKAH ANDA MAMPU MENERIMA DANA UNTUK INVESTASI DAN MENYIMPANNYA SAMPAI SAYA TIBA DI INDONESIA ?
Saya butuh orang terpercaya yang tidak akan pernah mengkhianati saya.
Saya telah mengurus semua pengaturan tentang bagaimana dana tersebut akan tiba di Indonesia tanpa masalah. Kesepakatan ini 100% bebas masalah. Jika Anda siap untuk membantu, langsung balas email ini ke rosdiana60@hotmail.com  karena tidak ada waktu lagi yang dapat disia-siakan. Silahkan juga hubungi saya di nomor telepon saya +447031802657
Diana London  
23 Belgrave Street # sq.London,
United Kingdom


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ