Gambar Baby Tidur Yang Sangat-sangat Cute

Author : Cik Rose Cute | 8:11 PM | 19Total Comments |
Ni.....My Baby Syifa
Tidur Dengan Senyuman
Sweetnya...
Tidur Menonggeng Punggung
Pegang Pipi lagi...
Lena Betul
Amboi! Seksinya...
Aku Suka tengok gambar baby tgh tidur...Comel giler..hehehe...korang tengok geram tak??? Yang Mana Paling Seksi...hehehe...mesti korang dapat teka....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Aku Jahit lengan baju...

Author : Cik Rose Cute | 4:25 PM | 10Total Comments |
Ni lagi clear...
Ni..dah jahit...dah ada lengan..perasan Tak?
Belum jahit Tak ada lengan
Salam untuk semua...Hari ni aku nak story pasal aku jahit lengan baju....Aik!! lengan baju pun nak cerita....hehehe mesti korang herankan????...Asalnya baju tu tak ada lengan...bila keluar pakai baju tu seksi sangat nampak ketiak aku yang berbulu tu....Eeeei..tak cukur ke?buat malu jer....Tak la...aku cabut...hehehe...Aku nikan bila keluar pakai tudung takkanlah aku nak pakai baju lengan pendek tu....Nanti ada orang mengata aku pulak...Pakai tudung lengan baju nampak ketiak...kan naya..tu....Kalau tak bertudung aku tak kisah...sangat....Puas aku fikir...last2 aku curik lengan baju yang dah tak muat aku pakai...aku letak kat baju ni...hehehe....Mesti korang dah tengok kat atas tu...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ