Gadis Mahu Buang Hantu Di perkosa Bomoh.

Author : Cik Rose Cute | 5:26 PM | 0Total Comments |
Ni aku nak story sikit gan kauorang semua pasal entry ni.Tu la..bomoh2 sekarang tak boleh caya....Ada sesiapa suka pegi jumpa bomoh ker?

Niat seorang gadis berusia 17 tahun untuk mendapatkan rawatan dari seorang bomoh yang kononnya boleh menghalau makhluk halus yang di dakwa menumpang dalam badannya membawa padah apabila dia di rogol di rumah bomoh tersebut.
Lebih malang lagi kejadian rogol itu berlaku ketika kedua-dua ibu bapa pelajar tingkatan lima tersebut menunggu anak gadis  mereka di rawat di dalam bilik di rumah bomoh itu.Kejadian itu berlaku apabila gadis bersama ibu bapanya pergi ke rumah bomoh berusia 36 tahun itu bertujuan  untuk membuang hantu yang di dakwanya menumpang di dalam badan.
Menurut gadis tersebut sampai di rumah bomoh itu,beliau di suruh masuk ke dalam sebuah bilik untuk tujuan rawatan.Ibu bapa mangsa pula di suruh pula menunggu di ruang tamu manakala isteri bomoh itu berada di dapur.Selepas setengah jam menjalani rawatan dalam bilik,mangsa keluar dari bilik itu dan terus pulang.
Gadis tersebut menceritakan kepada ibu bapanya setelah pulang kerumah bahawa dia telah di rogol oleh bomoh tersebut.Ibu bapanya terkejut dan terus membuat laporan polis.

Aku baca story ni,dalam newspaper hari ni....Kauorang ada baca tak???

P/s: Jangan mudah percaya pada bomoh....Apa salahnya pegi jumpa Ustaz..kalau betul ada hantu menumpang  di dalam badan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Kawan Abah

Author : Cik Rose Cute | 9:00 PM | 0Total Comments |
Hari ni....pagi2 aku dah bangun untuk kemaskan rumah...kawan my hubby nak datang..katanya dalam 20 orang.Diaorang datang nak tengok baby syifa yang comel tu...(Ibu Perasan).My hubby koje malam..pukul 7.30am my hubby dah sampai umah sebab nak tolong wifenya berkemas jugak.Nasib baik dia nak tolong..kalau aku sorang2 naya aku...,dah la tak habis pantang lagi...Orang dulu2 kalau dalam pantang mana boleh pegang penyapu..betul ke????Aku pun konfius!!! kauorang pernah dengar tak???nak masuk anak 3 baru aku terdengar...entah la....Tapi orang dulu2 pantang larangnya memang kuat...Bertungku pun sebelum subuh...aku dengar pun terkejut!!!mak mertua aku yang cakap...patut la orang dulu2...ada yang sakit meroyan...tension!!! bangun awal...kalau baby tak tidur malam...haaaa kan naya...dengan mengantuknya....nak tungku camna? ada sesiapa yang boleh jawab???hehehe pantang sendiri ada best..ada yang tak bestnya...Aku cakap yang tak best dulu....Kena masak sendiri,mandikan baby sendiri,kemas rumah sendiri..boleh di katakan semua buat sendiri..tak ada sapa2 yang tolong....Kalau ada orang jaga...semua orang buat la...Tapi kena tahan telinga la...kalau kena tegur dengan kena bebel...(contoh pantang dengan mak mertua) kalau dengan mak sendiri okey lagi....hehehe betul tak????Ehhhhh...aku melalut pasal pantang pulak...aku nak story lain...dah terlebih telan ubat la ni...Kawan my hubby sampai dalam pukul 3.00pm...aku cuma masak bihum sup gan puding roti...sorry la aku tak ambik gambar...segan....Takkan la orang dalam pantang nak ambik gambar...Ok la kauorang baca lah story aku yang tak best ni...my jari aku dah sakit...(siapa suruh kau taip banyak2...hehehe) ok chow dulu..layan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Photo Syifa 3 hari dalam pantang

Author : Cik Rose Cute | 9:29 PM | 3Total Comments |
Senyumanmu Pengubat Rindu...
Engkaulah Permata Hatiku...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Tak ada mood

Author : Cik Rose Cute | 9:11 PM | 0Total Comments |

Salam untuk semua.....
Hari ini aku dok tahu nok cerita menda.......,(Kan keluar bahasa ganu aku ) Laki aku koje mlm...boring la...bukak facebook pun boring jugak...Emmmmmm....nak tulis entry pun malas...aku paksa jugak tulis ni...baby aku tengah sleep....aku story pasal pantang aku la...pantang aku dah masuk 33 hari dah...(lambatnya habis pantang...)Boring dah..asyik duk umah jer...nasib baik badan tak naik...Mintak2..timbang nanti..berat turun la...hehehe..kalau turun bestnya...Ya la..sejak dalam pantang ni...waktu malam mana ada aku makan...ubat pantang pun aku tak makan...Beli jugak product HPA...ada tu tersimpan...aku kesian kat baby aku....takut dia meragam...Aku try makan sekali jer..pastu stop...Cerita apa malam ni ya..kat TV 3???Aku rasa 999...aku jarang layan 999...Kalau cerita ASMARA 1 @ 2 aku layan...hahaha...jalan ceritanya best...kauorang ada tengok tak???Aku tak pernah miss...dari ASMARA 1 sampai ASMARA 2 yang tengah main sekarang kat tv 3...Aku dah melalut dah....Ok la...aku nak minum...kalau bagi baby minum susu badan...mesti si ibu haus...Betul Tak????(Para2 Ibu jer tahu..) Layan...

P/s: Bagilah Susu badan untuk anak2 anda..Banyak khasiatnya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ